Connect with us

Παναχαϊκή

Η «βασίλισσα» επιστρέφει

Published

on

 Η Παναχαϊκή νίκησε στον Εύοσμο και τον Αγροτικό Αστέρα με 3-2 και επέστρεψε στην Super League

 

Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο η Παναχαϊκή το Σάββατο το απόγευμα πήρε μια ακόμα εκτός έδρας νίκη για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Super League 2.

Οι «κοκκινόμαυροι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ  δεν πτοήθηκαν σημειώνοντας την ολική ανατροπή στον Εύοσμο νικώντας στο τέλος με 3-2 τον Αγροτικό Αστέρα και πέρασαν στην πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία.

Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου πλέον υποδέχεται μέσα στην Αγυιά για την 5η αγωνιστική τον Ηρακλή Λάρισας και για την 6η τον ΠΑΟ Ρουφ. Αυτό σημαίνει ότι με δύο νίκες φτάνει εύκολα τους 15 βαθμούς και κατακτά και την πρώτη θέση.

Η πρωτιά πριν από την έναρξη των μπαράζ δεν ήταν στόχος αφού όλοι εύχονταν οι «κοκκινόμαυροι» να πάρουν το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια. Η «Βασίλισσα» όμως της Πελοποννήσου έχοντας το απόλυτο νικών βρίσκεται καβάλα στ’ άλογο έχοντας κάνει και το ρεπό της και θα επιστρέψει στην Super League όπως της αξίζει… Πρωταθλήτρια.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ’

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

«Όλη η χρονιά με Ηρακλή»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του αλλά και στους φιλάθλους που βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στο πλευρό τους. Επίσης ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι όλη η χρονιά είναι το ματς της Τετάρτης με τον Ηρακλή ενώ δεν έκρυψε την  στεναχώρια του ότι ο αντίπαλος με δύο στητά έφτασε σε δύο γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και στο κόσμο μας που έκανε και πάλι το ταξίδι του πολλές ώρες από την  Πάτρα και νομίζω τους ικανοποιήσαμε.

Είναι μια σημαντική νίκη, μια νίκη που μας φέρνει λίγο πιο κοντά στο στόχο αλλά για εμένα και τους ποδοσφαιριστές δεν έχει τελειώσει τίποτα γιατί μαθηματικά δεν έχει εξασφαλιστεί κάτι. Σίγουρα για να μην  είμαι αχάριστος είμαστε πάρα πολύ καλά με το 3 στα 3 έχοντας κάνει και το ρεπό. Αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι παίξαμε και πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πρώτη μέχρι σήμερα.

Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι πρέπει να έχουμε κάτω το κεφάλι μας να ξεκουραστούμε γιατί την Τετάρτη παίζουμε όλη την χρονιά. Για εμάς είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι, είναι σαν να ξεκινάμε και πάλι από το μηδέν. Για να μπορέσουμε την Τετάρτη και αν μας ευλογήσει ο θεός να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι θα έχουμε πετύχει το στόχο.

Αυτό που με πείραξε και θα το αναφέρω στους ποδοσφαιριστές μου είναι ότι δεν μπορεί ο αντίπαλος με τρεις τελικές, οι δύο από φάουλ να μας βάλει δύο γκολ. Στην ουσία ο αντίπαλος δεν μπήκε στην περιοχή μας και δεχτήκαμε δύο γκολ. Είχαμε 60-40 κατοχή υπέρ μας, 9 τελικές από τις οποίες 8 στο στόχο και ο αντίπαλος μόλις τρεις και αυτό με στεναχώρησε πολύ.  Δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό ξανά και είναι το μόνο μελανό σημείο που με στεναχώρησε».

 

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΛΟΒΟΥΡΗΣ

“Αντιδράσαμε στο γκολ που δεχτήκαμε”

Ο έμπειρος πορτιέρο της Παναχαϊκής Ανδρέας Κολοβούρης μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε: «Πήραμε μια μεγάλη νίκη έχοντας καλή παρουσία. Αντιδράσαμε γρήγορα στο γκολ που δεχτήκαμε ενώ όταν ο αντίπαλος μείωσε σε 2-3 στο τέλος ήταν πολύ αργά για να απειληθούμε.

Για εμάς πραγματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα, θέλουμε μέχρι το τέλος να κερδίσουμε όλα τα ματς. Θέλουμε να βγάζουμε αυτά που βγάζουμε μέσα στο γήπεδο και να κάνουμε την καλύτερη συγκομιδή βαθμών».

 

«Κοκκινόμαυρο» πάρτι

 

Άλλο ένα μεγάλο βήμα για την επιστροφή της στη Superleague 2, έκανε η Παναχαϊκή που πέρασε πραγματοποιώντας ενδεχομένως την καλύτερη εκτός έδρας φετινή της εμφάνιση, από την έδρα του Αγροτικού Αστέρα.

Στο πλευρό της 100 περίπου Πατρινοί φίλαθλοι που δεν σταμάτησαν λεπτό να ενισχύουν την προσπάθεια των παικτών, ακόμα και όταν στο 3′ ο Αγροτικός Αστέρας πήρε κεφάλι στο σκορ.

Μετά το φινάλε, παίκτες, προπονητής και διοίκηση έγιναν ένα με τους οπαδούς του συλλόγου, στήνοντας ένα ξέφρενο πάρτι στις κερκίδες του γηπέδου του Ευόσμου, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την Τετάρτη στην Αγυιά. όπου με νίκη κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας  οι “κοκκινόμαυροι” σφραγίζουν την επιστροφή τους στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

 

 

Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν  στους φιλάθλους

Σύρραξη μεταξύ των οπαδών της Παναχαϊκής και των ΜΑΤ, προκλήθηκε, λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν φίλαθλοι των γηπεδούχων μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προσέγγισαν το σημείο όπου βρίσκονταν οι Πατρινοί. Οι άνδρες των ΜΑΤ, αντί να αναχαιτίσουν τους φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα και να τους απομακρύνουν από τον αγωνιστικό χώρο, εισήλθαν στη θύρα των φιλοξενουμένων και άρχισαν να επιτίθενται στους οπαδούς της Παναχαϊκής, ενώ προχώρησαν και σε ρίψη δακρυγόνων. Βλέπετε η νίκη των κοκκινόμαυρων δεν άρεσε ούτε στα σώματα ασφαλείας.

Όταν αντιλήφθηκε το συμβάν ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης, έτρεξε άμεσα από τα αποδυτήρια στο σημείο και λειτούργησε πυροσβεστικά, εκτονώνοντας την ένταση. Λίγη ώρα αργότερα οι οπαδοί αποχώρησαν και πήραν το δρόμο της επιστροφής πανηγυρίζοντας ένα ακόμα σπουδαίο «διπλό».

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αγροτικός Αστέρας- Παναχαϊκή………….2-3

Μακεδονικός-Ηλιούπολη……………………2-1

Προοδευτική-Ηρακλής Λάρισας………….4-0

Ρεπό έκανε ο ΠΑΟ Ρουφ.

ΕΠΟΜΕΝΗ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μακεδονικός – Αγροτικός Αστέρας

ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική

Παναχαϊκή – Ηρακλής Λάρισας

Ρεπό : ΓΣ Ηλιούπολης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΓ.          Ν             Ι               Η             ΓΚ+         ΓΚ-          Β

Παναχαϊκή           3              3              0              0               5              2              9

Αγρ. Αστέρας       4              2              1              1                6              4              7

ΠΑΟ Ρουφ            3              2              0              1               4              3              6

Μακεδονικός        4              1              2              1                2              2              5

Προοδευτική         3              1              1              1                4              1             4

Ηλιούπολη             4              0              1              3               2              5              1

Ηρακλής Λαρ.       3              0              1              2               1              7              1

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement