Connect with us

Αθλητισμός

Beach Volley: Πρωτιά με ανατροπή για την Πατρινή Έλενα Χαντζή με την Διονυσία Μάτιου στη Σύρο

Published

on

Μια σπουδαία διοργάνωση έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο (28-29 Μάϊου) στην Σύρο, καθώς φιλοξένησε τους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος «Syros Major 2022» στην παραλία  Γαλησσά Σύρου.

Στις γυναίκες το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν η Πατρινή  Έλενα Χατζή και η Διονυσία Μάτιου που νίκησαν επίσης 2-0 τις Βάσω Ματιάδη και Ιωάννα Παρισάκη.

Στον τελικό των γυναικών, στο πρώτο σετ Ματιάδη και Παρισάκη είχαν συνεχώς το προβάδισμα, έφτασαν να έχουν δύο σετ μπολ (20-18), όμως με τα σερβίς της Μάτιου γύρισε το σετ και με ένα σερί 4-0 η ομάδα της γύρισε το παιχνίδι για το 22-20. Στο δεύτερο σετ, Μάτιου και Χαντζή είχαν από την αρχή τον έλεγχό του, με την Χαντζή να διαμορφώνει το τελικό 21-14 με άσσο.

Μια νίκη που ήταν αποτέλεσμα μιας κοπιαστικής προσπάθειας που τις έφερε στην 4η θέση της Πανελλήνιας κατάταξης και  της έδωσαν  το εισιτήριο  για το κυρίως ταμπλό του 1ου φετινού μάστερς  που θα φιλοξενηθεί από την Παρασκευή έως και την προσεχή Κυριακή στο   Σύνταγμα.

Η Πατρινή αθλήτρια Έλενα Χατζή μιλώντας στο gnomip.gr  τόνισε: «Παρά την κούραση από τα πολλά παιχνίδια  κατακτήσαμε την 1η θέση στην κατηγορία γυναικών που μας δίνει σημαντικό προβάδισμα για την συνέχεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley».

ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΟΙ ΚΑΝΕΛΛΟΣ-ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ

Νικητές στους Άνδρες οι Ιάσωνας Κανέλλος και Άγγελος Μανδηλάρης που επικράτησαν στον τελικό 2-0 (22-20, 21-18) του Δημήτρη Χατζηνικολάου και Στέλιου Τζιουμάκα.

Αμέσως μετά το τέλος της διοργάνωσης ακολούθησαν πολλές τιμητικές βραβεύσεις και δώρα στους νικητές της διοργάνωσης, που στήριξαν χορηγικά πολλές επιχειρήσεις.

*Οι δύο αθλήτριες Έλενα Χατζή και Διονυσία Μάτιου ποζάρουν στη φωτό.

Σταύρος Παναγόπουλος

Ροή ειδήσεων

Advertisement