Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εμπορικός Σύλλογος: Ψήφισαν 1.047- Ξεκίνησε η καταμέτρηση

Published

on

 

Με την προσέλευση των εμπόρων στις κάλπες να είναι χθες μεγαλύτερη ολοκληρώνεται σήμερα η τριήμερη εκλογική διαδικασία στον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας.

Την πρώτη ημέρα των εκλογών ψήφισαν 203 μέλη του Συλλόγου, ενώ χθες 405, με αποτέλεσμα το πρώτο διήμερο να αριθμεί συνολικά 608 ψηφίσαντες. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8 το βράδυ της Πέμπτης και ψήφισαν 1.047.

Οι αισιόδοξες προβλέψεις για το σύνολο των ψηφισάντων κάνουν λόγο για πάνω από 1000 μέλη, αριθμός που  είναι αρκετά μεγαλύτερος σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, γεγονός που αποδίδεται στον μεγαλύτερο αριθμό των υποψήφιων παρατάξεων.

Πάντως και χθες συνεχίστηκαν οι καταγγελίες όσον αφορά στο αδιάβλητο του μητρώου και της εκλογικής διαδικασίας, καθώς απ’ άλλους παρεμφερείς με το εμπόριο συλλόγους έγινε γνωστό πως κλήθηκαν να ψηφίσουν μέλη του, που έχουν εξαρτημένη σχέση εργασίας σε εμπορικά καταστήματα της Πάτρας.

Θυμίζουμε ότι στη «μάχη» του σταυρού έχουν ριχτεί πέντε συνδυασμοί οι: «Εμπορική Ανανέωση» με επικεφαλής τους: Παναγιώτη Γουρδούπη, Μιχαήλ Παντελή και Ιωάννη Ρούπα, « «Νέα Πρόταση» με επικεφαλής τον Γεράσιμο Κατσιγιάννη, «Ενωμένο Πατραϊκό Εμπόριο» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Ζαφειρόπουλο, Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Τηλιγάδη,  και «Ενωτική Διεκδικητική Κίνηση Εμπόρων» με επικεφαλής τον Γιώργο Βαγενά, και ο ανεξάρτητος μεμονωμένος υποψήφιος, Σωτήριος Γαλάνης.

 

Μ. Κατσιγιάννης: Να μην πάει καμία ψήφος χαμένη

«Σας καλώ να στηρίξουμε την αλλαγή νοοτροπίας, την εξωστρέφεια, την ενότητα και την προοπτική. Σας καλώ σε μαζική συμμετοχή», δήλωσε ο επικεφαλής της «Νέα Πρόταση», Μάκης Κατσιγιάννης καλώντας τους εμπόρους να προσέλθουν στις κάλπες και να «μην πάει χαμένη καμία ψήφος».

 

«Εμπορική Ανανέωση»: «Όλοι μαζί αλλάζουμε σελίδα!»

 

Μήνυμα ενότητας στέλνει η «Εμπορική Ανανέωση» απευθύνοντας μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, οι οποίες ολοκληρώνονται σήμερα. Όπως αναφέρουν τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης, Γιάννης Ρούπας, Τάκης Γουρδούπης και Μιχάλης Παντελής «ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε μαζί, γιατί ο εμπορικός κόσμος είμαστε όλοι εμείς. Απευθυνόμαστε στους συναδέλφους μας,  τους κοιτάμε με ειλικρίνεια και ευθύτητα στα μάτια και ζητάμε πρωτίστως τη συμμετοχή τους στις εκλογές τους και μετά τη στήριξή τους για να γίνουμε μέρος της μεγάλης αλλαγής που έχει ανάγκη το πατραϊκό εμπόριο και ο Σύλλογός μας. Με προτάσεις, ιδέες και πίστη στον αγώνα μας, αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν και έθεσαν τον Σύλλογό μας στο περιθώριο, απαξιώνοντάς τον στα μάτια της συντριπτικής πλειονότητας των συναδέλφων μας. Σε αυτό τον εκλογικό αγώνα δεν είμαστε μόνοι μας. Είμαστε ΠΟΛΛΟΙ. Είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Είμαστε εδώ  αποφασισμένοι να δουλέψουμε και να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που φέρνει η νέα εποχή. Ασυμβίβαστα και ανεξάρτητα, με συλλογικότητα, ενότητα και όραμα. Σήμερα κάνουμε την αρχή! Με την ψήφο μας, δίνουμε δύναμη στον Σύλλογό μας και στο πατραϊκό εμπόριο».

 

 

Κ. Νικολακόπουλος, μία δυνατή υποψηφιότητα

Επιτυχημένος επιχειρηματίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των οπτικών, ο Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος εκ των ιδιοκτήτων του γνωστού καταστήματος «Optical Area», στην οδό Αγίου Ανδρέου και Γεροκωστοπούλου, καταθέτει μέσω της υποψηφιότητας του σε αυτές τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών τη δική του αγωνία για το μέλλον του κλάδου, αλλά και τις προτάσεις του, όπως αυτές εκφράζονται μέσω του συνδυασμού «Ενωμένο Πατρινό Εμπόριο» με επικεφαλής τον Κ. Ζαφειρόπουλο. Άνθρωπος της πραγματικής οικονομίας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τον ιστορικό Σύλλογο, πιστεύοντας ακράδαντα στη δύναμη της ενότητας. Γι’ αυτό και απευθύνει μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές, ιδιαίτερα σήμερα, οπότε και λήγει η εκλογική διαδικασία, με σκοπό ο Σύλλογος να αποκτήσει ισχυρή φωνή και ένα Δ.Σ. που θα μπορεί να εγγυηθεί την την επόμενη μέρα. Όπως ο ίδιος ανέφερε «αυτές οι εκλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το εμπόριο στην πόλη μας, το οποίο προσπαθεί να μείνει ζωντανό μετά από μια μακρά δύσκολη περίοδο. Οφείλουμε στα παιδιά μας να δώσουμε με εντιμότητα κι αυτή τη μάχη. Όλοι μαζί και με επικεφαλής τον Κώστα Ζαφειρόπουλο που έχει αποδείξει ότι έχει τη δυναμική, το ήθος και την διάθεση να προσφέρει μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σε αυτές τις εκλογές νικητής πρέπει να είναι οι έμποροι. Και από τη δική μου πλευρά καλώ όλους συναδέλφους να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία».

Ροή ειδήσεων

Advertisement