Connect with us

Ερασιτεχνικό

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Αναμένεται πιο δυνατή

Published

on

 

Ο καιρός περνάει γρήγορα και όλοι εύχονται το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας να είναι καλύτερο από την περσινή τραγωδία.

Το νέο πρωτάθλημα θα έχει ιστορικές ομάδες του Αχαϊκού ποδοσφαίρου όπως είναι ο Παναιγιάλειος και ο Διαγόρας Βραχνεϊκων που υποβιβάστηκαν από την Γ’ εθνική. Συνολικά θα περιλαμβάνεται από 26 ομάδες και αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του Σεπτεμβρίου.

 

Όλες οι ενδείξεις και οι πρώτες αναλύσεις μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως πάμε στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών με την Α’ Αχαΐας να είναι μια γεμάτη πια κατηγορία.

Τον πρώτο λόγο και πάλι στην κατανομή των ομάδων στον ποδοσφαιρικό χάρτη του νομού μας έχει η Πάτρα, ενώ η Δυτική Αχαΐα βρίσκεται σε άνθιση. Η Αιγιάλεια θα εκπροσωπηθεί από τον ιστορικό Παναιγιάλειο και την Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας.

Να θυμίσουμε τις ομάδες που θα περιλαμβάνει η Α’ Κατηγορία: Διαγόρας Βραχνεΐκων, Παναιγιάλειος, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας, Αχαϊκή, Πανμοβριακός, Θύελλα Πατρών, Άρης Πατρών, Δόξα Παραλίας, Λιμνοχώρι, Αστέρας Τσουκαλεΐκων, Δόξα Νιφορεΐκων, Δίας Σαραβαλίου, Αχαιός Σαραβαλίου, Αστέρας Μιντιλογλίου, Ατρόμητος Λάππα, Πήγασος Μπεγουλακίου, Α.Ε. Πάτρα 2005, Αετός Πατρών, Νίκη Προαστίου, Ατρόμητος Πατρών, Απόλλων Εγλυκάδας, Εθνικός Πατρών, Αναγέννηση Ψαθοπύργου, Πανιώνιος/Αχιλλέας και Δρέπανο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement