Connect with us

Ερασιτεχνικό

Π. ΡΑΜΑΝΤΑΝΗΣ: “Ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά στον Δαβουρλή”

Published

on

  

Στο «σπίτι» του αποφάσισε να επιστρέψει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ραμαντάνης ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γαλήνη.

Ο «Ράμα» έπαιξε την περσινή αγωνιστική σεζόν με την φανέλα της Γαλήνης και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ έχοντας σημειώσει 10 τέρματα.

Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει σημαντικά την αγαπημένη του ομάδα καθώς μην ξεχνάμε ότι παρά το ότι αγωνιζόταν σε άλλους συλλόγους εδώ και τέσσερα χρόνια βρίσκεται και ως προπονητής των ακαδημιών των Rossoneri έχοντας μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του συλλόγου τα οποία τα νιώθει σαν δικά του.

Στο παρελθόν ο Ραμαντάνης έχει φορέσει τη φανέλα των Αμπελοκήπων, του Δαβουρλή Κ΄92, ενώ για μια πενταετία αγωνίστηκε στη Θράκη με τη φανέλα της Δόξας Προσκυνητών (αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ομάδα να παίρνει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική) και του Αστέρα Αιγείρου.

Επιστρέφει, λοιπόν, μετά από 12 χρόνια στους rossoneri και αισθάνεται χαρούμενος ενώ θέλει να βοηθήσει στο να επιστρέψει η ομάδα στην Α΄ Κατηγορία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα μετά από χρόνια καθώς εκεί ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και θέλω μέσα από τις παραστάσεις που έχω αποκομίσει να βοηθήσω τα νέα παιδιά της ομάδας να φτιάξουμε ένα όμορφο κλίμα οικογενειακό όπως μου αρέσει εμένα και να δώσουμε το έναυσμα για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, στην Α΄ Κατηγορία», δήλωσε την «Γ» και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά το Ντίνο Παπαγιανόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και με επέλεξε να βοηθήσω τον σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο». Όσον αφορά για το αν θα συνεχίσει και ως προπονητής στις ακαδημίες του Δαβουρλή ανέφερε: «Ναι, θα συνεχίσω κανονικά και φέτος για 4η χρόνια καθώς η συνεργασία είναι και από τις δύο πλευρές ικανοποιητική και νομίζω κάθε προπονητής θα ήθελε να δουλεύει σε μια τόσο οργανωμένη και καινοτόμα ακαδημία».

 *Στην κεντρική φωτό διακρίνεται ο Παναγιώτης Ραμαντάνης με τον ιδιοκτήτη των Ακαδημιών του Δαβουρλή Κ92 Ντίνο Παπαγιαννόπουλο

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement