Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτ. Ελλάδα: «Έφυγε» ο συνταξιούχος εφοριακός Γιώργος Δρακόπουλος

Published

on

Έχασε τη μάχη που έδινε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας ο συνταξιούχος εφοριακός υπάλληλος στην γειτονική Ηλεία, Γεώργιος Δρακόπουλος.

Υπήρξε ένας άνθρωπος που άφησε το αποτύπωμά του στην μικρή κοινωνία των Κρεστένων και της Ζαχάρως στην Ηλεία. Ξεχώρισε για την ευγένεια, τη δοτικότητα, την εντιμότητα, το ήθος και την αξιοπρέπεια. Ήταν πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει τους πολίτες ευρισκόμενος στο ταμείο και ήταν πάντα προσιτός και αγαπητός στον κόσμο, αφήνοντας για πάντα το δικό του αποτύπωμα.
Με τη σύζυγό του Ελευθερία δημιούργησε δύο παιδιά, τον Δημήτρη (ο οποίος ζει στην Ελβετία) και τον Κώστα, ο οποίος είναι προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρεστένων, ανθυποπυραγός και πρόεδρος της Κοινότητας Κρεστένων του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.
«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΠΑΤΕΡΑ»
Με μια συγκινητική ανάρτηση ο ίδιος αποχαιρετά τον αγαπημένο του πατέρα γράφοντας τα εξής: «Καλό ταξίδι Πατέρα
Ήταν άδικο να φύγεις τόσο ξαφνικά! Νίκησες το θεριό εδώ και 14 χρόνια και έφυγες από μια ζαλάδα πέφτοντας μέσα στο σπίτι!
Θα σε θυμόμαστε για πάντα! Δεν ξέρω εάν μπορέσουμε να σου μοιάσουμε τόσο πολύ γιατί έβαλες πολύ ψηλά τον πήχη της αξιοπρέπειας, της τιμιότητας, της φιλoτιμίας! Ένα όμως είναι σίγουρο τα παιδιά και τα εγγόνια σου δεν θα σε ντροπιάσουμε ποτέ!! Καλό παράδεισο ΛΑΠΠΑ!!»
Ευτύχησε να δει τα παιδιά του να πορεύονται στις αρχές και τις αξίες που τους δίδαξε, σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, ενώ είχε την μεγάλη χαρά να γνωρίσει τέσσερα εγγόνια που λάτρευε.
ΑΥΡΙΟ Η ΚΗΔΕΙΑ
Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στις 6:30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κρεστένων και η ταφή του στο Κοιμητήριο της περιοχής.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του

Ροή ειδήσεων

Advertisement