Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

Η Medi ON στα «Bravo Sustainability Awards»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σημαντική διάκριση απέσπασε η εφαρμογή ελέγχου συμπτωμάτων Medi ON της INTERAMERICAN στην τελετή απονομής Bravo Sustainability Awards 2022, την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο Μέγαρο της Παλιάς Βουλής, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2022.

Αξιοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη, η καινοτόμα εφαρμογή Medi ON, η οποία παρέχεται αποκλειστικά σε ασφαλισμένους Υγείας της INTERAMERICAN, ελέγχει, εύκολα, γρήγορα και 24/7, όποιο σύμπτωμα υγείας απασχολεί τον χρήστη της, όπου και αν αυτός βρίσκεται, παρέχοντας μια πρώτη, αξιόπιστη εκτίμηση για τις πιθανές αιτίες του συμπτώματός του, ενώ παράλληλα τον ενημερώνει για την ιατρική ειδικότητα που αυτές εμπίπτουν και για την διαβάθμιση του περιστατικού του ως επείγοντος προς διαχείριση. Μέσω της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί άμεσα να συνδεθεί με την 24ωρη, τηλεφωνική Γραμμή Υγείας 1010 της INTERAMERICAN ή/και να επικοινωνήσει μέσω chat με έναν Γιατρό της εταιρείας (08:00 – 20:00 τις εργάσιμες ημέρες).

H πρωτοβουλία «Medi ON Πρωτοποριακή ψηφιακή εφαρμογή ελέγχου Υγείας εξ αποστάσεως» αξιολογήθηκε και βραβεύθηκε, για τη σημαντική συμβολή της στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και στην υποστήριξη ενός βιώσιμου μέλλοντος, από τα 170 μέλη των Επιτροπών Διαλόγου & Αξιολόγησης του θεσμού, καθώς και μέσω δημόσιας ψηφοφορίας, με συμμετοχή περισσότερων από 16.000 Ενεργούς Πολίτες.

To βραβείο παρέλαβαν οι Ιωσήφ Κίτσιος (Data Analyst), Κλαίρη Ανταλουδάκη (Senior Business & Product Developer) και Αΐντα Σαρκισσιάν (Content Marketer) του Health & Financial Future Tribe.


Ροή ειδήσεων

Advertisement