Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Οικονομία

Συνεργασία της Interamerican με την ALTERLIFE

Δημοσιεύθηκε

στις

Η INTERAMERICAN, έχοντας δημιουργήσει έναν κόσμο προϊόντων και υπηρεσιών που φροντίζουν ολιστικά την υγεία των ανθρώπων που την εμπιστεύονται, συνάπτει στρατηγικές συνεργασίες που ενισχύουν την ευεξία και ευημερία τους.

Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο να ενθαρρύνει τους ασφαλισμένους υγείας της να εντάξουν τη γυμναστική στην καθημερινότητά τους, η Interamerican, σε συνεργασία με την ALTERLIFE, εξασφάλισε αποκλειστικά προνόμια και προσφορές στα Absolute & Boutique Clubs της ALTERLIFE σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η προσφορά περιλαμβάνει 1 μήνα δωρεάν χρήση των Boutique υπηρεσιών ALTERLIFE, εφόσον ο ασφαλισμένος δεν είναι ήδη μέλος σε κάποιο από τα γυμναστήριά της, 30% έκπτωση στις μηνιαίες συνδρομές όλων των προγραμμάτων BOUTIQUE – GROUP PERSONAL αλλά και προνομιακές τιμές στα 9μηνα πακέτα GOLD: Functional & Cross Training και ALTERLIFE: Functional, Cross Training & Pilates.

Η Νατάσα Σατερλή, Health & Financial Future Tribe Leader της Interamerican, δήλωσε σχετικά: «Η στρατηγική συνεργασία της Interamerican με τα γυμναστήρια ALTERLIFΕ και η εξασφάλιση αποκλειστικών προνομίων στους ασφαλισμένους υγείας μας, αποδεικνύει έμπρακτα την αφοσίωσή μας προς έναν υγιεινό τρόπο ζωής, μέσα από την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που προάγουν μια ζωή γεμάτη ισορροπία και ευεξία. Με τη συγκεκριμένη συνεργασία, εξασφαλίζουμε στους ασφαλισμένους μας πως θα έχουν πρόσβαση, με προνομιακούς όρους, στις ποιοτικές υπηρεσίες εκγύμνασης και στην πολύχρονη εμπειρία των γυμναστηρίων ALTERLIFE. Καλούμε, λοιπόν, τους ασφαλισμένους μας να αξιοποιήσουν τα αποκλειστικά αυτά προνόμια, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο για την υγεία και τη ζωή τους».

Αντίστοιχα, ο Τηλέμαχος Κουκουφλής, Γενικός Διευθυντής της ALTERLIFE, δήλωσε: «Στην ALTERLIFE είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Interamerican, την εταιρεία που κατέχει κορυφαία θέση στην ασφαλιστική αγορά. Η αποστολή της Interamerican να βοηθά τους ανθρώπους να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα, συνάδει απόλυτα με αυτή της ALTERLIFE, που είναι να ενσωματώσει στην καθημερινότητα των ανθρώπων την σωματική άσκηση και τα ευεργετικά της οφέλη, μεγιστοποιώντας έτσι το ποσοστό όσων ασχολούνται συνειδητά με οποιαδήποτε μορφή γυμναστικής. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να αλλάξουμε τις ζωές των συμπολιτών μας!».


Ροή ειδήσεων

Advertisement