Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

Στήριξη από την DUR σε εκδήλωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Η DUR υποστήριξε τη μεγαλύτερη εκδήλωση στην Ελλάδα για την Ασφάλεια Πληροφοριών και την Προστασία Δεδομένων, την Ιnfocom Security Conference & Expo, που πραγματοποιήθηκε δια ζώσης στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα υπό τη διοργάνωση της Smart Press.

Το συνέδριο, το οποίο «αγκάλιασε» η DUR, πραγματοποιήθηκε για 12η χρονιά και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τον τομέα της πληροφορικής στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση ανέδειξε μέσα από το πολύπλευρο περιεχόμενο της, όλες τις εξελίξεις στο Cyber Security.
Με τη χορηγία της DUR, οι διοργανωτές είχαν την ευκαιρία μιας ξεχωριστής εμφάνισης με τα μοναδικά και εξαιρετικής ποιότητας polo shirts χαρίζοντας ένα ιδιαίτερο χρωματισμό στους επισκέπτες.

Το συνέδριο Ιnfocom Security Conference & Expo ήταν ένα διήμερο γεμάτο ομιλίες, παρουσιάσεις, συζητήσεις και workshops από ειδικούς, ερευνητές, ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους θεσμικών φορέων που σχετίζονται με την ψηφιακή ασφάλεια από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

H DUR στηρίζει συστηματικά διοργανώσεις που στοχεύουν στην πρόοδο και διαμορφώνουν τις κατάλληλες βάσεις ώστε να δημιουργηθεί ένας γόνιμος διάλογος ανάμεσα στην επαγγελματική, τεχνολογική, ερευνητική, επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα με το χώρο της πληροφορικής και των τεχνολογιών ευρύτερα.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement