Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ακόμα ένα διπλό για τη Κοπεγχάγη

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Έστω και δύσκολα, η Μπόντο/Γκλιμτ πέρασε από την έδρα της Άαλεσουντ χθες το απόγευμα, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ματς ποντάρισμα στην αγαπημένη Σκανδιναβία. Σήμερα η μέρα έχει λιγότερα ματς, όμως και πάλι με μια καλή μελέτη μπορούμε να βρούμε καλές επιλογές. Μάθε για το παμε στοιχημα λαιβ

Εμείς θα συνεχίσουμε να ποντάρουμε στον Ευρωπαϊκό βορρά και αυτή τη φορά θα πάμε στη Δανία. Η πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη μετά το διπλό που έκανε στην έδρα της Άαλμποργκ τη περασμένη εβδομάδα, φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο και στο Βίμποργκ.

ΒΙΜΠΟΡΓΚ: Μετά τη καλή της περσινή παρουσία στη Λίγκα, η Βίμποργκ ολοκλήρωσε κατακτώντας ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ. Ήδη, η ομάδα από τη Γιουτλάνδη κατάφερε να περάσει στο 3ο προκριματικό της διοργάνωσης, κερδίζοντας δυο φορές τη Σούντουβα από τη Λιθουανία. Με το προηγούμενο ματς να γίνεται τη περασμένη Πέμπτη, η Βίμποργκ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Κοπεγχάγη, σε ένα πολύ δύσκολο ραντεβού. Αρχικός της στόχος είναι να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και μετά ίσως πάρει κάποια μέτρα στο γήπεδο. Τα τελευταία χρόνια κάπως αντιστέκεται στα μεταξύ τους ματς, όμως τελευταία φορά που κέρδισε ήταν το 2004.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τη πρεμιέρα, η Κοπεγχάγη κέρδισε στο Άαλμποργκ με 3-1 πριν μια εβδομάδα την ομώνυμη ομάδα, χάρη σε σόου του Κλάεσον. Ο Σουηδός είναι το κέντρο αναφοράς της πρωταθλήτριας για φέτος και η Κοπεγχάγη θέλει να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί μέχρι να παίξει στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ σε περίπου 20 μέρες από τώρα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και έβγαλε στο γήπεδο πολλές αρετές. Στόχος ακόμα ένα διπλό στο Βίμποργκ, και παρά την απουσία των Ελλήνων Ζέκα και Οικονόμου, μπορεί να το πάρει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχοντας στο μυαλό της και στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η Κοπεγχάγη θα προσπαθήσει να πάρει όσο πιο πολλές νίκες μπορεί μέχρι τα ματς της Ευρώπης. Η Βίμποργκ είναι κουρασμένη, δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση στους πρωταθλητές. Στο 1.87 το διπλό στη Novibet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Ροή ειδήσεων

Advertisement