Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

«Αγριεμένη» η Μπόντο/Γκλιμτ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Όσο μεγαλώνει το κουπόνι μας, τόσο περισσότερες θα είναι οι ευκαιρίες που θα έχουμε για ένα καλό σημείο ή παρολί. Χθες ξεκίνησε η Τσάμπιονσιπ και οι πιο μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, ενώ σήμερα έχουμε μεγάλα ματς για τα Σούπερ Καπ σε Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία, Πορτογαλία και Τουρκία. Μάθε για στοιχιμαν προσφορεσ*.

Στοιχηματικά, πάντως, δε θα εμπλακούμε ακόμα με τις νέες προσθήκες στο κουπόνι και θα πάμε στις γνωστές και κερδοφόρες χώρες της Σκανδιναβίας. Στη Νορβηγία, εν μέσω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, η πρωταθλήτρια Μπόντο φιλοξενείται από την Άαλεσουντ.

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ: Δεύτερο σερί παιχνίδι που δε κατάφερε να πάρει τρίποντο η Άαλεσουντ, όμως αυτή τη φορά η αμυντική της γραμμή ήταν και πολύ καλή μέρα, κρατώντας στο 0-0 τη Ρόζενμποργκ. Η ομάδα από τα νοτιοδυτικά της Νορβηγίας δεν είχε αγώνα τη περασμένη αγωνστική, ξεκουράστηκε και είναι έτοιμη να κοντράρει τη πρωταθλήτρια Μπόντο/Γκλιμτ, με τη προϊστορία να μην είναι με το μέρος της (έχει μόνο ήττες από το 2016). Βασικός στόχος της ομάδας είναι η παραμονή, όμως μέχρι ώρας τα πηγαίνει καλά και είναι στην 7η θέση μετά από 15 αγώνες.

ΜΠΟΝΤΟ/ΓΚΛΙΜΤ: Έδειξε τις διαθέσεις της υποδεχόμενη τη πρωταθλήτρια Βορείου Ιρλανδίας Λίνφιλντ μεσοβδόμαδα, στη ρεβάνς της ήττας της στο Μπέλφαστ με 1-0. Η Μπόντο «διέλυσε» την αντίπαλό της με 8-0 και θα παίξει με τη Ζαλγκίρις για μια θέση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκινώντας από την ερχόμενη Τετάρτη. Μέχρι τότε, όμως, υπάρχει χρόνος για να συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημα. Σε καμία περίπτωση δε θέλει να χάσει επαφή με τη Μόλντε στη κορυφή και το ταξίδι στο Άαλεσουντ μπορεί να είναι δύσκολο, όμως υπάρχει αισιοδοξία και καλή ψυχολογία για το διπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με το ηθικό στα ύψη και παρότι ακολουθεί το πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπόντο έχει την απαιτούμενη δυναμική να πάει στα νότια φιόρδ και να φύγει με το διπλό. Στο 1.75 το προσφέρει ο Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Ροή ειδήσεων

Advertisement