Connect with us

Αθλητισμός

Όλα παίρνουν το δρόμο τους-Στην Παναχαϊκή έπονται εξελίξεις για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ

Published

on

Από τη στιγμή που έγινε η αρχή με την συμμετοχή της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, καθώς προχθές κατέθεσε το παράβολό της, ένα-ένα τα πράγματα παίρνουν τον… δρόμο τους.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Σε λίγες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ, που θα ονομάζεται Παναχαϊκή Γ.Ε. ΠΑΕ και θα είναι το νέο όνομα της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, όπου με αυτό η κοκκινόμαυρη ομάδα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

«ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Όλα τα παραπάνω θα πάρουν «σάρκα και οστά» το διάστημα από 15 έως 20 Αυγούστου κι αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε έως το τέλος του ίδιου μήνα, θα έχει μπει στη διαδικασία και του μετοχολογίου με μπροστάρη ενδεχομένως τον Άστον Μπέιλι.

ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΕΧΕΙ… ΑΣΤΕΡΙΑ

Ωστόσο από χθες η Παναχαϊκή βαδίζει σε νέα ήθη κι έθιμα, καθώς το νέο σήμα της θα έχει… αστέρια. Με ανακοίνωση, που εξέδωσε αναφέρει: «Η Παναχαϊκή 1891 σηματοδοτώντας την πορεία της προς τα εμπρός, προχωρά στη νέα εποχή με ανανεωμένο σήμα. Το νέο σήμα που θα συνοδεύει την ΠΑΕ στο πρωτάθλημα της Super League 2 έχει στο πάνω μέρος τρία αστέρια που συμβολίζουν τρεις αιώνες ζωής!».

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από την άλλη, θα υπάρχει αναβάθμιση και σε άλλα επίπεδα, όπως επί παραδείγματι στην ιστοσελίδα της κοκκινόμαυρης ομάδας. Η σχετική ανακοίνωση τονίζει: «Το website της ομάδας μας αναβαθμίζεται! Στις 10/8 θα το δείτε ανανεωμένο και έτοιμο για τη νέα χρονιά!».

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές της Παναχαϊκής, αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μιας και ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος ψάχνει να βρει και επιθετικό. Όμως δεν αποκλείεται αυτές να μεγαλώσουν στην… πορεία, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος να μην… τραβήξει στην προετοιμασία της κοκκινόμαυρης ομάδας που θα γίνει από τις 16 έως τις 26 Αυγούστου στο Καρπενήσι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και τότε ο τεχνικός της να ζητήσει να αντικατασταθεί.

ΔΙΤΕΡΜΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Η προετοιμασία συνεχίστηκε κανονικά χθες, ενώ σήμερα θα διεξαχθεί το πρώτο οικογενειακό δίτερμα, που θα είναι ανοικτό προς τους φιλάθλους που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν. Η κοκκινόμαυρη ομάδα στο μεταξύ εξέδωσε ανακοίνωση, που αναφέρει: «Η ομάδα μας συνεχίζει καθημερινά την προετοιμασία της. Με προπονήσεις στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά, οι κοκκινόμαυροι δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου και των συνεργατών του. Το απόγευμα της Παρασκευής (5/8) και ώρα 19:00 θα διεξαχθεί οικογενειακό φιλικό με ανοικτές τις πόρτες για τους οπαδούς μας, ενώ το Σάββατο (6/8) το πρωί θα γίνει προπόνηση και ακολούθως θα δοθεί ρεπό την Κυριακή (7/8) με την επιστροφή στις προπονήσεις να προγραμματίζεται για τη Δευτέρα (8/8)».

ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΑΙΟΥΣ 3

Ο Σύνδεσμος Αχαιοί 3 διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι την Πέμπτη 18 Αυγούστου για το φιλικό προετοιμασίας με την ομάδα της Λάρισας. Δηλώσεις συμμετοχής έξω από το στέκι των Αχαιών, Ζακύνθου 28, σήμερα 20:00-22:30. Τιμή συμμετοχής 30€.

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement