Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Σκέψεις για Καλάβρυτα-Ο νέος Απόλλωνας ξεκινά προετοιμασία στα μέσα του μηνός -Ψάχνει δύο ακόμη παίκτες

Δημοσιεύθηκε

στις

Τι κι αν έχει ακουστεί ότι ο Απόλλωνας θα πραγματοποιήσει στην περιοχή των Καλαβρύτων το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ωστόσο, ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η εκεί μετάβασή του και πλέον όλα είναι ανοιχτά, καθώς οι άνθρωποι της ΚΑΕ βρίσκονται σε σκέψεις για το πού αυτή θα γίνει.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το σίγουρο είναι ότι η μελανόλευκη ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στα μέσα Αυγούστου και στη συνέχεια θα δώσει σειρά φιλικών παιχνιδιών, έως ότου ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Basket League.

ΘΕΛΕΙ ΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις μετά τις συμφωνίες με τους Ντέιβις, Ιμπραχίμ Σιλά, Τηλέμαχο Βησσαρίωνα, Ζώη Καράμπελα, Νικ Γκρίφιν, Ομάρ Καλχούν, Τζαλόν Τάιλερ Φράιντεϊ, Γιώργο Μπόγρη, Σαράντη Μαστρογιαννόπουλο, Γιώργο Κογιώνη, το ρόστερ αναμένεται να μεγαλώσει, καθώς ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας θέλει ακόμη δύο προσθήκες, έναν παίκτη στη θέση γκαρντ κι έναν πλέι μέικερ.

ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρχουν εξελίξεις σε αυτά τα δύο θέματα, έτσι ώστε ο ίδιος απρόσκοπτα να αφοσιωθεί στην υπόθεση προετοιμασίας της μελανόλευκης ομάδας, «χτίζοντας» τον νέο Απόλλωνα ενόψει πρωταθλήματος.

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΕΛΑΪΖΑ ΜΗΤΡΟΥ-ΛΟΝΓΚ

Στην Τουρκία και τη Γιάλοβασπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος τη χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν στον Απόλλωνα. Ο 25χρονος γκαρντ συμφώνησε  με συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Σε 13 αγώνες στη Stoiximan Basket League με την ομάδα της Αχαΐας, ο Ελληνο-Καναδός γκαρντ είχε κατά μέσο όρο 10,8 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΛΙΒΙΓΚΣΤΟΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» ο 29χρονος (γεννημένος 18/4/1993, ύψους 1.93μ.), Αμερικανός γκαρντ Ντενζέλ Λίβιγκστον που έπαιξε τελευταία στη γεωργιανή Ρουστανί κι ήταν ντραφτ του NBA το 2015 ενδιαφέρει τον Απόλλωνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης, προέρχεται από μπασκετική οικογένεια και είναι ανιψιός του Σον Λίβιγκστον.

*Από την σημερινή έντυπη έκδοση της “Γ”.


Ροή ειδήσεων

Advertisement