Connect with us

Αθλητισμός

Το βλέπει ως πρόβα…Η Παναχαϊκή φιλοξενεί σήμερα (19:30) στην έδρα της τον Ατρόμητο Αθηνών παρουσία των φιλάθλων της

Published

on

Στιγμές του παρελθόντος -έστω και μέσα στο κατακαλόκαιρο- θα ζήσει σήμερα η Παναχαϊκή η οποία θα φιλοξενήσει στην έδρα της, στο γήπεδο της Αγυιάς τον Ατρόμητο Αθηνών στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι ενόψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος, γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος είναι πιο έτοιμος, προερχόμενος άλλωστε από θετικό αποτέλεσμα (ήρθε 2-2 με τον Ιωνικό) θα προσπαθήσει να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο παίκτες τους οποίους θεωρεί ότι θα είναι ανταγωνιστικοί κι ας είναι ακόμη έτοιμοι. Από την πλευρά του, εν μέρει έχει δίκιο, καθώς θέλει τον βαθμό ετοιμότητας έστω κι αυτό το μικρό διάστημα που η κοκκινόμαυρη ομάδα πραγματοποιεί την προετοιμασία της. Το ανέφερε άλλωστε και στις πρόσφατες δηλώσεις του, τονίζοντας πως «καλύτερα αντίπαλος Α΄ Εθνικής, παρά μικρότερης δυναμικότητας».

Σε ό,τι αφορά το ποιους θα παρατάξει, είναι άγνωστο, ωστόσο πιθανώς να είναι οι κόκκινοι που έπαιξαν απέναντι στους πράσινους, στο δίτερμα, που έγινε προ ημερών, παρουσία των φιλάθλων της κοκκινόμαυρης ομάδας. Πιθανώς λοιπόν να στηριχθεί στους εξής ένδεκα για αρχή και πιο συγκεκριμένα στους Κολοβούρη, Στεργίδη, Λαρέα, Τσακμάκη, Λιποράσε, Λινάρδο, Κωνσταντακόπουλο, Τσιάρα, Τριμμάτη, Κέρι, Ζυγκερίδη. Ενώ άπαντες θα βρίσκονται στο γήπεδο και αυτοί είναι οι Μικές, Στασινόπουλος, Σμίλτος, Αγκαράι, Τοπάλ, Παπαχρονόπουλος, Πέταρ Καρακλάιτς, Μακρής, Λιμάτσι, Κουλούρης, Μαστραντωνάκης, Χαντί, Μπουρλάκης, Αλεξόπουλος, Νίκολα Καρακλάιτς.

ΣΤΙΣ 18:30 ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ

Τα εισιτήρια της εν λόγω αναμέτρησης κυκλοφόρησαν και θα είναι διαθέσιμα από το απόγευμα της ίδιας ημέρας, τα οποία και τιμώνται -γενική είσοδος- πέντε ευρώ. Σε σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσε η Παναχαϊκή προχθές αναφέρει: «Την Τετάρτη (10/8, σ.σ. σήμερα) και ώρα 19:30 η ομάδα μας υποδέχεται τον Ατρόμητο Αθηνών στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ τα εκδοτήρια στη θύρα των επισήμων και στη σκεπαστή κερκίδα θα ανοίξουν στις 18:30».

ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΜΥΤΙΔΗ

Ουδεμία κρούση ή επαφή έγινε στον έμπειρο επιθετικό ποδοσφαιριστή Νέστορα Μυτίδη από την Παναχαϊκή, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Γ». Ο παίκτης βρίσκεται στην γενέτειρά του την Κύπρο, περιμένοντας στο… ακουστικό του και μελετά προτάσεις που του έχουν έρθει. Ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο ότι ο παίκτης είναι «αλμυρός» για τα οικονομικά δεδομένα της κοκκινόμαυρης ομάδας.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η Κ-19

Η ομάδα Νέων της Παναχαϊκής, η Κ-19, ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Super League 2. O Χάρης Ράντος έχει καταλήξει στους παίκτες και ήδη οι πρώτες επαφές με τις ομάδες έχουν ξεκινήσει για την ολοκλήρωση -καλώς εχόντων των πραγμάτων- των αποκτήσεών τους. Ήδη ο νεαρός τεχνικός έχει κλείσει επτά φιλικά. Πιο συγκεκριμένα, στις 24/8 με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα, στις 27/8 με τον Ηρακλή Πατρών, στις 3/9 με την ΑΕ Αιγείρας/Ακράτας, στις 4/9 με τον Αστέρα Λεοντίου, στις 7/9 με τον Άρη Πατρών, στις 11/9 με την Αχαϊκή και στις 17/9 με τα Καλάβρυτα, ενώ εκκρεμούν δύο ακόμη φιλικά, το ένα στις 14 του ίδιου μήνα και το άλλο στις 24 Σεπτεμβρίου.

*Από την σημερινή έντυπη έκδοση της “Γ”. 

Ροή ειδήσεων

Advertisement