Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Απίστευτο περιστατικό στο ΠΓΝΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα σχεδόν τραγελαφικό περιστατικό σημειώθηκε τις προάλλες με Αμερικάνο τουρίστα που βρέθηκε στην περιοχή της Ηλείας, αλλά κατέληξε στη Νευρολογική Κλινική του ΠΓΝΠ.

Διηγούμαστε την ιστορία που μας ανέφεραν: Ο τουρίστας, ευρισκόμενος στην Ηλεία, διαπίστωσε κάποιες κοκκινίλες στο στέρνο. Φοβούμενος μήπως είναι ευλογιά των πιθήκων, έσπευσε στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας. Από εκεί, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη εξέταση, οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου. Και εκεί όμως, κρίθηκε πως πρέπει να υπάρξει εξέταση από ειδικευμένους γιατρούς (δερματολόγους κ.λπ.), με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Νοσοκομείο του Ρίου.
Εκεί, οι γιατροί που τον εξέτασαν, μακροσκοπικά τουλάχιστον, απέδωσαν τις κοκκινίλες σε μία απλή δερματική πάθηση λόγω της ζέστης και του ιδρώτα. Ωστόσο, καλού κακού (και πολύ καλά έκαναν) περίμεναν να δουν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Στο μεσοδιάστημα, στον άνθρωπο τοποθετήθηκε και μία «πεταλούδα» στο χέρι, όπως συνήθως γίνεται στα Νοσοκομεία. Λίγο αργότερα οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές. Και μία νοσηλεύτρια πήγε να αφαιρέσει την «πεταλούδα» από το χέρι του τουρίστα, ο οποίος μπορούσε πλέον να πάρει εξιτήριο. Εκεί όμως αυτός λιποθύμησε! Και έτσι ο άνθρωπος μεταφέρθηκε στη Νευρολογική, όπου ξεκίνησε ένας νέος μεγάλος κύκλος εξετάσεων. Όπως μας είπαν, όλα έληξαν καλά. Ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα και τελικά έφυγε. Και ενώ δεν χρειάζεται καν συζήτηση για το ότι οι γιατροί στο ΠΓΝΠ έπραξαν άριστα, προκειμένου να διαβεβαιωθούν για την υγεία του ανθρώπου, εντούτοις ο ίδιος μάλλον θα θυμάται για πάντα αυτή την περιπέτεια…

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ροή ειδήσεων

Advertisement