Connect with us

Μαγειρική

«Σάντουιτς» με παγωτό καραμέλα      

Published

on

 

 

Υλικά (για 4 άτομα)

16 cookies σοκολάτας

500 ml παγωτό καραμέλα έτοιμο (ελαφρώς μαλακό)

200 γρ. κουβερτούρα, σε κομμάτια

Εκτέλεση:

Παίρνετε ένα στρογγυλό τσέρκι στο μέγεθος των cookies που θα χρησιμοποιήσετε και τοποθετείτε ανάποδα ένα cookie μέσα του. Καλύπτετε το μπισκότο με ένα στρώμα παγωτού, φτάνοντας ως τα άκρα του τσερκιού. Σκεπάζετε το παγωτό με ένα δεύτερο μπισκότο και επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνετε τα «σάντουιτς» στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2-3 ώρες. Βάζετε την κουβερτούρα σε μπολ, τη λιώνετε σε μπεν μαρί και στρώνετε με λαδόκολλα ένα ταψί που να χωράει στην κατάψυξη. Βουτάτε ένα-ένα τα «σάντουιτς» στη σοκολάτα οριζοντίως ή καθέτως ως τη μέση και αμέσως τα τοποθετείτε στο ταψί που προετοιμάσατε. Ξαναβάζετε τα σάντουιτς στην κατάψυξη να παγώσει και η σοκολάτα και ύστερα τα μεταφέρετε σε μπολ με καπάκι και τα διατηρείτε στην κατάψυξη. Όταν θέλετε να τα σερβίρετε, τα βγάζετε 5΄ νωρίτερα από την κατάψυξη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement