Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ωρα μηδέν, πάλι στο περίμενε από την ΕΠΟ

Published

on

 

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ η Παναχαϊκή έψαχνε να κλείσει φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα.

Αυτό τελικά επιτεύχθηκε αφού ο μοναδικός βραχνάς ήταν το γήπεδο με την διοίκηση τελικά να βρίσκει τη λύση και την αναμέτρηση να διεξάγεται αύριο (4 μ.μ.) στο Πανεπιστήμιο.

Το πρόβλημα ήταν ότι οι εθνικές ομάδες που βρίσκονται στην πόλη μας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WU19 χρησιμοποιούν για προπονήσεις το γήπεδο ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου και υπάρχει φόβος να μην επιβαρυνθεί.

Το εμπόδιο αυτό ξεπεράστηκε οπότε τόσο ο Σούλης Παπαδόπουλος όσο και ο τεχνικός του ΑΠΣ Πάτραι Σταμάτης Σαρρής θα παρατάξουν τις ομάδες τους για να κάνουν μια καλή προπόνηση.

Η εν λόγω αναμέτρηση όμως επειδή είναι προπονητικού χαρακτήρα θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ

Καμία απόφαση δεν πάρθηκε από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ σε ό,τι αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και σιγά μην έπαιρναν δηλαδή αφού τίποτα δεν λειτουργεί σωστά.

Η ΕΕ της ΕΠΟ λοιπόν δεν πήρε καμία απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Αγροτικό Αστέρα και τον Πανδραμαϊκό με την πλειοψηφία των μελών να θέλουν να ανέβει ο Ηρακλής Λάρισας και όχι ο Αγροτικός Αστέρας. Από την άλλοι υπήρχαν και κάποιοι που θέλησαν την άνοδο του Πανδραμαϊκού κάτι που δεν θέλει όμως η διοργανώτρια αρχή με αποτέλεσμα και χθες να παρθεί καμία απόφαση και να ανανεώνεται το ραντεβού για την Τρίτη (11/10).

Φιλικό παιχνίδι με την Ηλιούπολη εάν βρεθεί γήπεδο!

Μετά τον αυριανό φιλικό αγώνα με τον ΑΠΣ Πάτραι, η Παναχαϊκή -από τη στιγμή που δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2- έκλεισε κι άλλον αντίπαλο, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της. Χτύπησε την πόρτα της Ηλιούπολης, αυτή άνοιξε για την ερχόμενη Κυριακή, αλλά με την προϋπόθεση να βρεθεί γήπεδο, για να διεξαχθεί η φιλική αυτή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Σήμερα θα παραβρεθούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ευρώπης του ’70 στο γήπεδο των Πετεινών έτσι ώστε να μιλήσουν στους νεαρούς αθλητές της Κ19 της Παναχαϊκής θέλοντας να μεταλαμπαδεύσουν τις εμπειρίες που έζησαν φορώντας την κοκκινόμαυρη φανέλα στην Ευρώπη. Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία από πλευράς διοίκησης που δείχνει ότι ενδιαφέρεται για τις υποδομές της κοκκινόμαυρης ομάδας.

Το ραντεβού των παλαιμάχων είναι στις 3:30 μ.μ. στο γήπεδο της Αγυιάς και μετά μαζί με τον προπονητή της Παναχαϊκής Σούλη Παπαδόπουλο και τον γενικό αρχηγό Χρήστο Μικέ θα αναχωρήσουν για το γήπεδο των Πετεινών.

Οι Ευρωπαίοι κοκκινόμαυροι που θα βρεθούν είναι οι Σπετζόπουλος, Τζανετουλάκος, Ανδρούτσος, Καλφίν, Λεβέντης, Παππάς, Στραβοπόδης, Πλιάτσικας, Αυγερινόπουλος και Σπυρόπουλος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement