Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Κόκκινη γραμμή» οι διακοπές ρεύματος

Published

on

Πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκληση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Πατρών, στα γραφεία του συλλόγου ευρεία σύσκεψη επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας που εξοντώνει επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά.

Συμφωνήθηκε να υπάρξει προγραμματισμός δυναμικών κινητοποιήσεων εφόσον η κυβέρνηση περάσει την «κόκκινη γραμμή», προχωρήσει δηλαδή σε διακοπές στην ηλεκτροδότηση, τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε νοικοκυριά.

Μετείχαν στη σύσκεψη ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας κ. Αϊβαλής, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Παππάς, ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ κ. Πετρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Ανδρικόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων (ΟΕΕΣΠ) κ. Βαγενάς, ο κ. Κολλιόπουλος από την ΟΕΒΕΣΝΑ και ΠΟΕΣΕ, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Ζούπας, ο Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ κ. Γιατράς, ο Πρόεδρος του συλλόγου Ζαχαροπλαστών κ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος των Ασφαλιστών κ. Μιχαλάτος, ο Γενικός Γραμματέας της συντεχνίας Αρτοποιών κ. Τηλιγάδης, ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων Εμπόρων κ. Στριφτούλιας και ο κ. Φώτου από τον Εμπορικό Σύλλογο Δύμης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement