Connect with us

Παναχαϊκή

Νέο «χαστούκι» πριν από τις Σέρρες

Published

on

 

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση λέει ο σοφός λαός μας.

Η Παναχαϊκή σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι δέχεται ισχυρό «χαστούκι» από ομάδα μικρότερης κατηγορίας και αυτό λίγες ημέρες πριν από τον επίσημο αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου δέχτηκε την ήττα εκτός έδρας με 2-1 από τον Ναυπακτιακό Αστέρα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Να σημειωθεί ότι η Παναχαϊκή και ο Ναυπακτιακός στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων πριν λίγο καιρό είχαν ξανά συναντηθεί στο γήπεδο του Αντιρρίου με το αποτέλεσμα να μην βρίσκει νικητή (1-1).

Αυτή λοιπόν δεν είναι σύμπτωση αλλά η ωμή εικόνα στο ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στον κοκκινόμαυρο Σύλλογο και όλα αυτά λίγο πριν από τον επίσημο αγώνα στις Σέρρες.

Στο 18′ ο Ρουγκάλας σε προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τον Ναυπακτιακό.

Η Παναχαϊκή στην επανάληψη έφερε το παιχνίδι στα ίσια όταν στο 68’ ο Καλαμπόκας ανέτρεψε τον Νιλτίνιο μέσα στην περιοχή με τον Χαντί που ανέλαβε την εκτέλεση να είναι εύστοχος (1-1).

Στο 82’ της συνάντησης όμως ο Ναυπακτιακός πήρε ξανά κεφάλι… στο σκορ όταν μετά από εκπληκτική κάθετη μπαλιά του Σκούτα στην πλάτη της κοκκινόμαυρης άμυνας, ο Καράγιαννης πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το τελικό 2-1.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤ. (Νταλακούρας): Καλαντζής, Νικολογιάννης (72’ Ρουπάκης), Θηβαίος, Καφεντζής (58’ Καλαμπόκας), Αγκαράι, Μικές (45′ λ.τρ. Πανταζής), Σταθόπουλος (58’ Σκούτας), Χριστογιάννης (72’ Καραγιάννης), Γεωργιόπουλος (72’ Σάντο), Καραλής (58’ Νο Τραγούλιας), Πετράτος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στεργίδης  (64’ Τριμμάτης), Ρουγκάλας (46′ Λαρρέα), Τσακμάκης (83’ Θεοδωράκης Δ.), Λιποράσε (72’ Στασινόπουλος), Κωνσταντακόπουλος (74’ Τσιάρας), Μπουρλάκης (59’ Λινάρδος), Π. Καρακλάιτς (46′ Χαντί), Αλεξόπουλος (59’ Μυτίδης), Κέρι (64’ Μαραθωνίτης), Ν. Καρακλάιτς (46′ Νιλτίνιο).

Ροή ειδήσεων

Advertisement