Connect with us

Παναχαϊκή

Λίγο… πριν τις Σέρρες

Published

on

 

Η Παναχαϊκή μπαίνει στην τελική ευθεία για τον μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου για την 5η φάση του θεσμού με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου γνωρίζει ότι πρέπει πάση θυσία να πάρει τη νίκη-πρόκριση για πολλούς λόγους.

Αρχικά γιατί είσαι η Παναχαϊκή και πρέπει να κερδίσεις και ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι πρέπει να κερδίσεις για να κατευνάσεις τα πνεύματα καθώς η μέχρι τώρα εικόνα στις φιλικές αναμετρήσεις είναι αποκαρδιωτική.

Το άγχος σίγουρα δεν το έχει ο αντίπαλος αλλά οι κοκκινόμαυροι όπως και ο Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος θέλει κι αυτός τη νίκη-πρόκριση για να «κλείσει» στην ουσία τα στόματα τα οποία λένε ότι η Παναχαϊκή δύσκολα θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Φυσικά ουδείς αναζητά το αντίθετο, όλοι όσοι αγαπούν την Παναχαϊκή θέλουν να διαψευστούν από τους κοκκινόμαυρους όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται σοβαρότητα και πειθαρχεία στο παιχνίδι έτσι ώστε να φύγουν την Τετάρτη από τις Σέρρες με την πρόκριση.

Στη χθεσινή προπόνηση είχαμε δύο επιστροφές καθώς με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκαν οι Τοπάλ και Μαραθωνίτης. Αντίθετα οι Κάρλος, Νιλτίνιο ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα και ο Ζυγκερίδης ατομικό.
Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τον αγώνα Κυπέλλου.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement