Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ωδή στα jeans! Πέτυχε άψογα φθινοπωρινά look με τζιν!

Published

on

Μπορεί η μόδα να αλλάζει και να μεταμορφώνεται συνεχώς, κρατώντας το ενδιαφέρον μας ζωντανό, αλλά ανέκαθεν υπάρχουν κάποια βασικά κομμάτια που κατέχουν τη δική τους θέση στην γκαρνταρόμπα και… δεν τα μετακινεί κανείς. Ένα από αυτά είναι αδιαμφισβήτητα το τζιν παντελόνι. Στενό slim fit, boyfriend jean, flared, baggy, καθένα από αυτά έχει τον δικό του χαρακτήρα και κάνει τη διαφορά, πρωταγωνιστώντας στα εκάστοτε looks αφήνοντας το αποτύπωμά του.

Βρισκόμενοι πλέον στην καρδιά του φθινοπώρου, έχοντας νιώσει και τα πρώτα κρύα, και κάνει το πρώτο ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα, είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε τα πιο ωραία φθινοπωρινά look, χρησιμοποιώντας ως βασικό κομμάτι, τι άλλο; Τα, παντός καιρού αγαπημένα, τζιν!

Total denim

 Τζιν πουκάμισο πάνω από μπλε, μαύρο, λευκό ή μπεζ τζιν παντελόνι. Όποια χρωματική αντίθεση κι αν επιλέξεις για το δικό σου outfit, σίγουρα κανένα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Το τζιν πουκάμισο, με όποιο σχέδιο και χρώμα από τα γυναικεία jeans κι αν επιλέξεις να το φορέσεις, σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Ένα total denim σύνολο, είναι ό,τι πρέπει για τις μέρες που χρειάζεσαι κάτι άνετο και casual για την εμφάνισή σου, ακόμη κι όταν αντί για παντελόνι, επιλέξεις μια τζιν φούστα, φυσικά σε μήκος που να κολακεύει τη δική σου σιλουέτα.

Με το λευκό στο προσκήνιο

 Μπορεί το λευκό τζιν παντελόνι να το συναντάμε συχνότερα σε μια καλοκαιρινή ή ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα, ωστόσο, είναι στιγμή να το αφήσουμε να κατέχει την θέση που του αξίζει στην ντουλάπα, ανεξαρτήτως εποχής. Ένα πουλόβερ σε μπεζ ή καφέ απόχρωση, κι ένα καμηλό παλτό ή κοντό τζάκετ, μπορούν να δημιουργήσουν το απόλυτο all-time classic σύνολο, χωρίς καθόλου προσπάθεια.

Φυσικά, το λευκό τζιν μπορεί να υποστηρίξει άψογα ένα total denim look το φθινόπωρο, όταν συνδυαστεί με ένα τζιν πουκάμισο σε μια πιο σκούρα, που να ταιριάζει με την εποχή, απόχρωση.

Η επιτομή του casual chic

 Ένα ιδανικό σύνολο για το γραφείο θα πρέπει να μπορεί να είναι εκτός από chic, παράλληλα και άνετο. Ένα σακάκι σε μαύρη απόχρωση, ή με φθινοπωρινό καρό print, φορεμένο πάνω από τζιν παντελόνι, μπορεί να πετύχει άψογους συνδυασμούς για οπουδήποτε, πέρα από το γραφείο. Κι αυτό, κάνοντας και τις ανάλογες παραλλαγές σε tops, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ. Ένα ζιβάγκο μέσα από το σακάκι, statement σκουλαρίκια, και ένα ζευγάρι loafers, είναι μόνο ένα από τα πολλά σύνολα που μπορείς δημιουργήσεις.

Με ζακέτες που κάνουν τη διαφορά

 Ένα trend που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια κυρίως μεταξύ των millennials, είναι να “κλέβουν” κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της γιαγιάς και της μαμάς, και να τα προσαρμόζουν αρμονικά στο δικό τους σύγχρονο στυλ, δημιουργώντας έτσι ένα νέο, το grandmillenial ή grandma. Οι πλεκτές ζακέτες αποτελούν ένα από τα κομμάτια άλλων εποχών, που έχουν καταφέρει να κεντρίσουν το ενδιαφέρον ακόμη και μεγάλων οίκων, οι οποίοι πλέον δημιουργούν κομμάτια άλλου επιπέδου.

Έτσι, εκτός από έξτρα ζεστασιά και coziness, οι ζακέτες προσθέτουν και επιπλέον πόντους στυλ, αλλά και χαρακτήρα σε κάθε look. Σαν αποτέλεσμα, μια ζακέτα μπορεί να ολοκληρώσει άψογα ένα σύνολο, αλλά και να φορεθεί και ως μπλούζα πάνω από ένα τζιν παντελόνι.

Με ψηλοτάκουνα

 Είτε θέλεις να ετοιμαστείς για το γραφείο με ένα πιο formal σύνολο, και σχεδιάζεις after work drinks, είτε απλώς θέλεις να είσαι chic σε μια βραδινή σου έξοδο, σίγουρα θα έχεις τολμήσει έστω και μια φορά να συνδυάσεις το αγαπημένο σου denim με ψηλοτάκουνες γόβες ή μποτάκια. Για μια άψογη βραδινή εμφάνιση, μπορείς να επιλέξεις ένα τέλειο μπλουζάκι με ιδιαίτερες διαφάνειες, ή ένα πουκάμισο με λεπτομέρειες και να ολοκληρώσεις το σύνολο με κοσμήματα και ένα βραδινό τσαντάκι.

Με ένα ανατρεπτικό μακρύ παλτό

 Ένα κλασικό κομμάτι που μπορεί να απογειώσει πλέον κάθε σύνολο, ακόμη κι ένα πιο casual, είναι το παλτό. Σε όποια απόχρωση κι αν υπάρχει στην ντουλάπα, μαύρο, γκρι, καμηλό, μπορεί να φορεθεί με άνεση πάνω από ένα τζιν. Για παράδειγμα, αν είσαι λάτρης της καμπάνας στα παντελόνια, δοκίμασε να φορέσεις ένα flared τζιν και από πάνω παλτό, και θα έχεις δημιουργήσει ένα τέλειο outfit.

Ροή ειδήσεων

Advertisement