Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Αχαΐα: “Στήθηκαν οι κάλπες” σε δύο δήμους

Published

on

Η ανακοίνωση, σήμερα Δευτέρα 31 του μηνός από τον Πολυχώρο της Παραλίας Μυρτιάς Αιγίου, της υποψηφιότητας του Κώστα Σπηλιόπουλου για τον δήμο Αιγιαλείας οριστικοποιεί σε σημαντικό βαθμό τους βασικούς αντιπάλους για τη δημαρχία στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν σε λιγότερο από έναν χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος ανακοίνωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος, ενώ την υποψηφιότητά του κατέθεσε και ο Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος της παράταξης «Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.».

Δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστου Γούτου, ο οποίος ήδη ανανεώνει τον συνδυασμό, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι αναμένουμε την επισημοποίηση της συνεργασίας με τη Βάσω Ψυχράμη.

Στην απέναντι πλευρά του Νομού Αχαΐας, τον δήμο Ερυμάνθου «κλειδώνουν» αυτή την περίοδο οι βασικοί διεκδικητές της δημαρχίας οι οποίοι θα είναι πιθανότατα τρεις.

Εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο νυν δήμαρχος Θεόδωρος Μπαρής. Απέναντί του θα έχει, όπως και το 2019, τον απόστρατο αξιωματικό της Π.Υ. Διαμαντή Κανελλόπουλο.

Και όχι μόνο, καθώς στην τελική φάση για την συγκρότηση ενός βασικού κορμού υποψηφίων με το νέο αυτό ψηφοδέλτιο, βρίσκεται ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Δριβίλας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement