Connect with us

Παναχαϊκή

Οι μηχανές στο φουλ

Published

on

Η Παναχαϊκή ετοιμάζεται για τη σέντρα της Super League 2 καθώς την Κυριακή (3 μ.μ.) αντιμετωπίζει στην Κρήτη τα Χανιά

 

Πρεμιέρα θα έχουμε το προσεχές Σάββατο (5/11) στο πρωτάθλημα της Super League 2 και η ομάδα της Παναχαϊκής ανεβάζει στροφές για τη σέντρα καθώς την Κυριακή (6/11) αντιμετωπίζει στα Περιβόλια τα Χανιά.

Οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ με τον Σούλη Παπαδόπουλο να εντείνει την προετοιμασία της ομάδας με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Κάθε πρεμιέρα σίγουρα είναι δύσκολη όμως η Παναχαϊκή στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει ένα κάπως καλύτερο πρόσωπο. Αυτό που σίγουρα πρέπει να διορθώσει ο Σούλης Παπαδόπουλος με τους παίκτες του είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας έτσι ώστε να μην δέχεται τόσο εύκολα γκολ.

ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει γεμάτο το οπλοστάσιο καθώς στις προπονήσεις έχουν επιστρέψει τόσο ο Κάρλος όσο και ο Νιλτίνιο. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μυτίδης, Κέρι, Λαρρέα, Αλεξόπουλος και Στασινόπουλος που θα είναι και αυτοί διαθέσιμοι για την Κρήτη.

MEDIA DAY ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί και η συνέντευξη τύπου (4 μ.μ.) της Παναχαϊκής με τον έμπειρο προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο να μιλάει για το πρώτο ματς της χρονιάς.

Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί και ο Αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Αγιασμός θα τελεστεί στις 16:30 στο γήπεδο της Παναχαϊκής Γ.Ε. και θα δώσει το «παρών» όλος ο ποδοσφαιρικός οργανισμός της ΠΑΕ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Σήμερα η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 14:00 και αυτή μπορεί να γίνει με παρουσία των φιλάθλων. Οι κοκκινόμαυροι φίλοι της Παναχαϊκής μπορούν να παραστούν και στον Αγιασμό με την είσοδό τους να γίνεται από την Θύρα 2.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5.11.2022 (15:00)

Γήπ. Ριζούπολη, Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ Β

Γήπ. ΔΑΚ Γάλλου, Επισκοπή – Ολυμπιακός Β

ΚΥΡΙΑΚΗ 6.11.2022 (15:00)

Γήπ. Γρ. Λαμπράκης, ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική

Γήπ. Στ. Μαυροθαλασσίτης, Αιγάλεω – ΟΦ Ιεράπετρας

Γήπ. Ηλιούπολης, ΓΣ Ηλιούπολη – Κηφισιά

Γήπ. Παραλίας Καλαμάτας, Καλαμάτα – Ηρόδοτος

Γήπ. Περιβολίων, Χανιά – Παναχαϊκή

ΤΡΙΤΗ 8.11.2022 (15:00)

Γήπ. Ηλιούπολης, ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική

ΡΕΠΟ: Athens Kallithea.

 

ΑΧΑΙΟΙ

Ετοιμάζουν ταξίδι στην Κρήτη

Ταξίδι στην Κρήτη ετοιμάζει ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναχαϊκής «Αχαιοί 3». Οι οργανωμένοι της κοκκινόμαυρης ομάδας θα ταξιδέψουν για την Κρήτη και συγκεκριμένα για την πόλη των Χανίων το Σάββατο (5/11) με σκοπό να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Δηλώσεις συμμετοχής έξω από το στέκι, Ζακύνθου 28. Περισσότερες λεπτομέρειες από τους εκπροσώπους του συνδέσμου.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement