Connect with us

Παναχαϊκή

Απογειώνεται για Κρήτη

Published

on

Η Παναχαϊκή αναχωρεί σήμερα αεροπορικώς καθώς αύριο (3 μ.μ.) φιλοξενείται από τα Χανιά στην πρεμιέρα της Super League 2

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για την Παναχαϊκή καθώς αύριο (3 μ.μ.) φιλοξενείται στην Κρήτη και συγκεκριμένα από τα Χανιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2.
Το πρωτάθλημα επιτέλους ξεκινάει με τους κοκκινόμαυρους να είναι έτοιμοι για θετικό αποτέλεσμα.
Η αποστολή θα ξεκινήσει οδικώς σήμερα μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης για το αεροδρόμιο και από εκεί θα απογειωθεί για το νησί της Κρήτης.
Όπως τόνισε ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει για τη νίκη με οδηγό… τα περσινά μπαράζ.
Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται ήδη στην Κρήτη καθώς σήμερα θα παρακολουθήσει τον επόμενο αντίπαλο που είναι η Επισκοπή και φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Β’.
Σ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»
Ο προπονητής των Χανιών Σπύρος Μπαξεβάνος μίλησε για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή ο οποίος τόνισε ότι θέλει να ξεκινήσει η ομάδα του με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Παράλληλα ανέφερε ότι η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική και χαίρεται που μαθαίνει ότι θα βρεθούν στην πρεμιέρα.

Ο τυχερός της κλήρωσης
Έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, ο Hλίας Σκέντζος είναι ο τυχερός κάτοχος της «Member Card», ο οποίος κερδίζει το ταξίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.
Ο φίλαθλος της Παναχαϊκής θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά το ματς της ομάδας με τα Χανιά και να νιώσει τον παλμό της αναμέτρησης. Το δώρο φυσικά περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, σίτιση και διαμονή.

SUPER LEAGUE2:
Δύο παιχνίδια ανοίγουν την αυλαία
Με δύο παιχνίδια στον β’ όμιλο της Super League 2 ξεκινάει το πρωτάθλημα καθώς σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται (13:45) την ΑΕΚ με διαιτήτρια την Ελένη Αντωνίου από τον Σύνδεσμο Αχαΐας. Βοηθοί της θα είναι οι επίσης Αχαιοί Οικονόμου, Κακαφώνης όπως και ο τέταρτος Χρονάς.
Το άλλο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στην Επισκοπή με τον Ολυμπιακό Β’ (15:00) με διαιτητή τον Κρασαγάκη του Ηρακλείου.

Αναχωρεί σήμερα η Κ19

Το ταξίδι αρχίζει και για την Κ19 της Παναχαϊκής καθώς την Κυριακή (11 π.μ.) φιλοξενείται από την αντίστοιχη ομάδα των Χανιών για το πρωτάθλημα υποδομών της Super League 2.

Όπως έχουμε αναφέρει οι υποδομές ακολουθούν το πρόγραμμα των μεγάλων ομάδων όπως γίνεται και στην Super League 1 και το κίνητρο των νεαρών ποδοσφαιριστών είναι ότι θα αγωνίζονται με ομάδες ιστορικές και θα ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.

H αποστολή φεύγει σήμερα το πρωί για το λιμάνι του Πειραιά καθώς το βράδυ θα ταξιδέψει με το πλοίο για τα Χανιά.

Με τον Πανιώνιο η Κ14 και Κ16

Οι «μικροί» της Παναχαϊκής που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα «Attica Cup» αντιμετωπίζουν σήμερα εκτός έδρας τον Πανιώνιο. Η Κ16 αγωνίζεται στις 11:30 π.μ. ενώ η Κ14 στις 13:30 μ.μ. στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement