Connect with us

Παναχαϊκή

Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο κόσμος ο καλύτερος παίκτης μας»

Published

on

 

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε λίγο πριν από το παιχνίδι με την Επισκοπή

 Πανέτοιμοι για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς είναι οι παίκτες της Παναχαϊκής που αύριο υποδέχεται στην Αγυιά για την 2η αγωνιστική της Super League 2 την Επισκοπή.

Οι κοκκινόμαυροι φυσικά στόχο έχουν να κάνουν το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα με την ΠΑΕ να κάνει και κάλεσμα στον κόσμο έτσι ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών.

Χθες ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε λίγο πριν από το παιχνίδι με την Επισκοπή ο οποίος ανέφερε ότι «όταν θες να έχεις στόχους και να κοιτάς ψηλά πρέπει να πάρεις όλα τα παιχνίδια στην έδρα σου».

«Σε αυτό το παιχνίδι θα είμαστε όπως πάντα ταπεινοί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό που θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο» δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος και συνέχισε: «Αυτή την Κυριακή παίζουμε στο γήπεδό μας και μαζί μας θα έχουμε τον καλύτερό μας παίκτη, τον κόσμο μας. Είμαστε μαθημένοι στο άγχος και την πίεση και στόχος μας είναι αυτό να το διοχετεύσουμε σε ενέργεια».

Επίσης τόνισε ότι η ομάδα θα δώσει πάνω από το 100 τοις 100 των δυνατοτήτων της: “Είτε παίζουμε εντός έδρας είτε εκτός ο στόχος μας είναι πάντα να κερδίσουμε! Και αυτή τη φορά θα δώσουμε πάνω από το 100 τοις 100 και θα κάνουμε τα πάντα για να φύγει ο κόσμος ικανοποιημένος μετά τον αγώνα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε έτοιμοι, γιατί είμαστε μια μεγάλη ομάδα, είμαστε η Παναχαϊκή! Έχουμε εμπιστοσύνη και στους εαυτούς μας και στους παίκτες! Μόνο εμείς με καλό ποδόσφαιρο μπορούμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και αυτό να έχει διάρκεια”.

 

Μάχη με τον χρόνο για Ν. Καρακλάιτς

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Πέταρ Καρακλάιτς ο οποίος είναι τραυματίας όπως και τους Ζυγκερίδη και Στασινόπουλο.

Από την άλλη μάχη με το χρόνο δίνει ο Νίκολα Καρακλάιτς ο οποίος στο παιχνίδι με τα Χανιά δέχτηκε χτύπημα στο γόνατο. Χθες ο έμπειρος ποδοσφαιριστής προπονήθηκε πιο εντατικά και σήμερα στην τελευταία προπόνηση θα εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Ο Αλεξόπουλος ξεπερνάει τον τραυματισμό του και χθες προπονήθηκε κανονικά όπως και οι Κάρλος, Νιλτίνιο που θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

 

Εκπροσωπήθηκε με Λίβα

Όπως είχε αναφέρει ο επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου οι δρόμοι της ΠΑΕ χωρίζουν με τον δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου. Έτσι λοιπόν χθες στο διαιτητικό δικαστήριο όπου συζητήθηκαν οι αιτήσεις επιβολής ποινών των Παπαδόπουλου, Μπρους εμφανίστηκε ο Αργύρης Λίβα, που αντικατέστησε τον Χάρη Γρηγορίου παίρνοντας διήμερη προθεσμία για υπομνήματα.

 

 

Εκατό δωρεάν εισιτήρια

Οι καιροί είναι δύσκολοι και η ανεργία στην πόλη μας αρκετά σε υψηλό ποσοστό οπότε και η διοίκηση της Παναχαϊκής αποφάσισε να δωρίσει 100 εισιτήρια σε ανθρώπους που θέλουν να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο όμως αδυνατούν οικονομικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Παναχαϊκή Γ.Ε. Π.Α.Ε. αφουγκραζόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, την ανάγκη του κόσμου για αθλητικό θέαμα και την αγάπη προς την ομάδα μας, σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων αποφάσισε να διαθέσει 100 δωρεάν εισιτήρια. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε από χθες σε ανέργους και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Παναχαϊκής Γ.Ε. Π.Α.Ε. την Κυριακή (13/11, 15:00) απέναντι στον Α.Ο. Επισκοπή, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2».

 

Mε αυτούς έρχεται η Επισκοπή

Η ομάδα της Επισκοπής ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και στην Πάτρα έρχεται με τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Οι 20 που θα ταξιδέψουν για την Πάτρα είναι οι εξής: Καλογεράκης, Βάτζιος, Πολίτης, Καφετζής, Λάμτσε, Κεφαλάς, Ντάμπιζας, Κούτσιας, Σκεντεράι, Σαμουρκασόβι, Εμπουέλε, Κρίκλοου, Τσιλεδάκης, Σταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Αραμπατζής, Βουκελάτος, Αμπαφού, Χοβανισιάν, Τζωρτζινάκης.

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ – Κ16, Κ14

Δύσκολη έξοδο

Οι υποδομές της Παναχαϊκής και συγκεκριμένα η Κ16 και Κ14 που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα «Attica Soccer» αντιμετωπίζουν για την 8η αγωνιστική σήμερα εκτός έδρας και στο γήπεδο της Παιανίας τον Παναθηναϊκό.

Η Κ14 αγωνίζεται στις 11:30 π.μ. ενώ στις 13:15 η Κ16 με τις αντίστοιχες ομάδες του Παναθηναϊκού.

*Να θυμίσουμε ότι η Κ19 αγωνίζεται αύριο καθώς υποδέχεται (12μ.) για τη 2η αγωνιστική της Super League 2 την Επισκοπή.

 

SUPER LEAGUE 2

Ο ΠΑΟΚ 1-0 ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ο Πλέγας αστόχησε από τα 11 βήματα

Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε χθες η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League 2. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ ενώ Νίκη Βόλου και Βέροια μοιράστηκαν τους βαθμούς (1-1).

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ Β στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα και να φτάσει στους τέσσερις βαθμούς ξεπερνώντας το εμπόδιο της Λάρισας. Το μοναδικό τέρμα της ομάδας του Βορρά σημείωσε ο Γκορντεζιάνι.

Στο 88’ η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι όμως ο Πατρινός Πλέγας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα καθώς σταμάτησε στο δοκάρι.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στη Super League 2 ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τη Βέροια (1-1).

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement