Connect with us

Παναχαϊκή

Κάντε «καμίνι» την Αγυιά

Published

on

 

Η Παναχαϊκή με τον κόσμο της υποδέχεται, στο πρώτο εντός έδρας ματς, την Επισκοπή για την 2η αγωνιστική της Super League 2

 

«Μέσα στην Αγυιά δεν περνάει κανείς» και αυτό ακριβώς το σύνθημα των φιλάθλων της Παναχαϊκής θα υποστηρίξουν σήμερα οι κοκκινόμαυροι στο πρώτο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι της Super League 2 με αντίπαλο την Επισκοπή.

Οι κοκκινόμαυροι με σοβαρότητα, υπομονή και πειθαρχεία θα υποδεχτούν την ομάδα του Ρεθύμνου με στόχο να κάνουν το 2Χ2.

Το σπουδαίο «διπλό» στα Χανιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει δώσει ψυχολογία τόσο στους παίκτες όσο και στους φιλάθλους που αναμένεται να στηρίξουν σήμερα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν διαφέρουν από αυτά που είχε και στην πρεμιέρα με τους Π. Καρακλάιτς, Ζυγκερίδη και Στασινόπουλο να μένουν εκτός αποστολής.

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μετά την χθεσινή τελευταία προπόνηση ο Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε τους παρακάτω 25 ποδοσφαιριστές: Θεοδωράκης Χ., Κολοβούρης, Λιποράσε, Ρουγκάλας, Στεργίδης, Λιοφάγος, Τοπάλ, Θεοδωράκης Δ., Τσακμάκης, Λαρέα, Λινάρδος, Τσιάρας, Καρακλάιτς Ν., Χαντί, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Παπαχρονόπουλος, Σίλβα, Κάρλος, Αλεξόπουλος, Νιλτίνιο, Κέρι, Τριμμάτης, Μυτίδης και Μαραθωνίτης.

 

Η τιμή του εισιτηρίου

Η τιμή του εισιτηρίου για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με την Επισκοπή στην σκεπαστή (Θύρα 4) ανέρχεται στα 10 ευρώ.

Στην θύρα των επισήμων (Θύρα 2) η τιμή ανέρχεται στα 15 ευρώ ενώ η είσοδος για παιδιά έως 15 ετών είναι δωρεάν.

 

Σφυρίζει ο Ρηγόπουλος

Ο διαιτητής Γρηγόρης Ρηγόπουλος από την Ηλεία θα είναι ο διαιτητής του κυριακάτικου αγώνα της Παναχαϊκής με την Επισκοπή.

Βοηθοί του οι Δημήτρης Κύργιος από την ΕΠΣ Αρκαδίας και Παναγιώτης Τσούκας επίσης του ιδίου συνδέσμου.

Τέταρτος διαιτητής ο Ηλίας Κόκκορης από την ΕΠΣ Αρκαδίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Στυλιάρας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

 

 

SUPER LEAGUE 2

Η Καλαμάτα 2-0 τον Ολυμπιακό Β΄

Δύο στα δύο για την Καλαμάτα και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα (2-0) επί του Ηρόδοτου, η Μαύρη Θύελλα επικράτησε και του Ολυμπιακού Β’ (0-2) στο ΠΚ Ρέντη, για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Super League 2. Τα γκολ για την φιλοξενούμενη ομάδα πέτυχε ο Πασάς (50’, 85’ πεν.).

ΑΕΚ Β’-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-0

ΑΕΚ Β’ και Ηλιούπολη πήραν τον πρώτο τους βαθμό στη Super League 2, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) στο Σεραφείδειο. Η Ένωση είχε δοκάρι με τον Μουστακόπουλο στο 48′.

 

Το σημερινό πρόγραμμα

Παναχαϊκή- Χανιά, Ρηγόπουλος (Ηλεία)

ΟΦ Ιεράπετρας-ΠΑΟ Ρουφ, Ρεντίφης (Ανατ. Αττικής),

Κηφισιά-Αιγάλεω, Μπαϊρακτάρης (Αθηνών),

Ηρόδοτος-Απόλλων Σμύρνης, Δραγάτης (Ανατ. Αττικής).

ΔΕΥΤΕΡΑ (14/11–15:15)

Προοδευτική-Καλλιθέα, Καδδάς (Αχαΐας)

Ρεπό: Χανιά.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement