Connect with us

Παναχαϊκή

Κρατά χαμηλούς τόνους

Published

on

Η Παναχαϊκή μπήκε στην τελική ευθεία ενόψει του μεθαυριανού παιχνιδιού με την Καλαμάτα εκτός έδρας

Όσο οι μέρες περνούν τόσο το μυαλό όλων στην Παναχαϊκή είναι στραμμένο στον μεθαυριανό αγώνα με την Καλαμάτα, που θα διεξαχθεί για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 (15:15, ΕΡΤ3).

Ένας αγώνας «κομβικός» για την πορεία της κοκκινόμαυρης ομάδας στο εν λόγω πρωτάθλημα, καθώς εάν η Παναχαϊκή καταφέρει και «κλέψει» βαθμό ή βαθμούς από την αντίπαλό της στο πελοποννησιακό ντέρμπι, τότε θα έχει επιτύχει το… μεγάλο θαύμα, που θα τη βάλει «οδηγό» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

«ΠΑΜΕ ΚΑΙ… ΒΛΕΠΟΥΜΕ»

Φυσικά όσο κι αν φαίνεται περίεργο στην κοκκινόμαυρη ομάδα κρατούν χαμηλούς τόνους, δεν μιλούν ούτε για νίκη ούτε για κάποιο άλλο θετικό αποτέλεσμα, έχοντας ως γνώμονα το… «πάμε και βλέπουμε».

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

Όμως στην πίσω άκρη του μυαλού τους θέλουν να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση με την Καλαμάτα. Άλλωστε το… άγχος στην υπόθεση νίκης το έχει η γηπεδούχος ομάδα κι όχι η κοκκινόμαυρη, που όπως δείχνουν τα πράγματα θα… πάει ως αουτσάιντερ.

ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Βέβαια τα προβλήματα για τη συνάντηση που έρχεται δεν απουσιάζουν από την Παναχαϊκή, με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο, καθώς μικροτραυματισμούς από τον αγώνα με την Επισκοπή έχουν οι Στεργίδης, Κέρι, Μυτίδης, Λινάρδος και Νιλτίνιο, που όμως δεν ανησυχούν τον τεχνικό. Αντίθετα ο Π. Καρακλάιτς, μπήκε σιγά-σιγά σε ρυθμούς προπόνησης. Στο μεταξύ, η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών θα γίνει σήμερα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Δ. ΚΟΜΠΛΑ

Τον αγαπημένο του πατέρα Ιωάννη σε ηλικία 88 ετών έχασε χθες ο τεχνικός τερματοφυλάκων Δημήτρης Κόμπλας. Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της συλλυπείται τον προπονητή, τονίζοντας: «Η Παναχαϊκή ΓΕ ΠΑΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον προπονητή τερματοφυλάκων και αναλυτή της ομάδας μας, Δημήτρη Κόμπλα και στην οικογένειά του, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΤΑΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement