Connect with us

Αθλητισμός

Euro Cup: Ο Προμηθέας έχασε 83-98 από την Τουρκ Τέλεκομ στον τελευταίο αγώνα του Μάκη Γιατρά

Published

on

Ο Προμηθέας γνώρισε την ήττα με 83-98 από την Τουρκ Τέλεκομ, στον τελευταίο αγώνα του Μάκη Γιατρά στον πατρινό πάγκο, για την 6η αγωνιστική του Euro Cup.

Της ΑΜΑΛΙΑΣ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗ

Στον αγωνιστικό τομέα και πάλι ο Προμηθέας είχε ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο βρέθηκε να χάνει με 17-27, αλλά στη συνέχεια στη δεύτερη περίοδο κατάφερε να πλησιάσει στο σκορ, αλλά και πάλι το φινάλε του ημιχρόνου τον βρήκε πίσω με 36-44.

Στην επανάληψη ο Προμηθέας αν και βρέθηκε να χάνει με 48-58 στο πεντάλεπτο, στο τέλος της κατάφερε να μειώσει σε 63-69. Στο τέταρτο δεκάλεπτο στο πρώτο του μισό τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά με τους γηπεδούχους να χάνουν με 11 πόντους (69-80), μία κατάσταση που δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν γνωρίζοντας την ήττα με 83-98.

ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΑ

Το παιχνίδι ήταν το τελευταίο στον πάγκο του Προμηθέα για τον Μάκη Γιατρα, ο οποίος λόγω ενός προσωπικού προβλήματος δεν μπορεί να συνεχίσει να ηγείται στον πατρινό πάγκο.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει συνδέσει το όνομά του με τον Προμηθέα και ομολογουμένως έχει διαγράψει και φέτος καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη η πατρινή ομάδα υπό τις οδηγίες του, ωστόσο η συνέχιση της συνεργασίας δεν είναι εφικτή για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Πάντως ο Μάκης Γιατράς τα έδωσε όλα στο χθεσινό παιχνίδι, όπως κάνει άλλωστε σε κάθε αναμέτρηση της ομάδας του.

ΕΙΧΕ ΕΔΡΑ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Για πρώτη φορά φέτος οι φίλαθλοι του Προμηθέα έδωσαν δυναμικό «παρών» καταφέρνοντας να εμψυχώσουν τους αθλητές της πατρινής ομάδας σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης.

Δυναμική παρουσία των φίλων της ομάδας όπως ακριβώς της αρμόζει στην προσπάθεια που κάνει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα δεκάλεπτα: 17-27, 36-44, 63-69, 83-98.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Κάουαν 7 (1), Ντάνγκουμπιτς 2, Γιανγκ 30 (4), Κοντίτ, Τσαϊρέλης 6, Μουράτος, Γκίκας 2, Κακλαμανάκης 1, Σίμπσον 10 (2), Τανούλης 6, Κουλμπόκα 19 (4).

ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ (Τζαν): Γιαγκμούρ, Οντσέλ 5, Ερντέν 10, Τέιλορ 9 (5 ασίστ), Γκραντ 18 (2), Ντεμίρ, Γιλμάζ 5 (1), Σεστίνα 13 (2), Μπουτέιγ 24 (3), Τζόουνς 14.

Μάκης Γιατράς: «Λύγισα, φοβήθηκα, δεν θα συνεχίσω στην ομάδα»

Ο Μάκης Γιατράς μετά τη λήξη δήλωσε: «Αποχωρώ, λόγω προσωπικού προβλήματος υγείας που είναι πάνω από τις δυνάμεις μου.

Λύγισα, φοβήθηκα, δεν θα συνεχίσω στην ομάδα, πρέπει να αλλάξω κάποια πράγματα στην ψυχή και στο μυαλό μου, θα το ξεπεράσω. Η ομάδα είναι οικογένεια, πήρα τη σωστή απόφαση για την υγεία μου και για την ομάδα».

Επικρατέστερος ο Φ. Τακιανός

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» και του gnomip.gr ο Φώτης Τακιανός φέρεται να είναι στους επικρατέστερους για τον πάγκο του Προμηθέα, ωστόσο η επίσημη τοποθέτηση του προέδρου της ΚΑΕ Χρήστου Μήλα, όταν ρωτήθηκε, ήταν: «Συζητώ με δύο Έλληνες προπονητές ωστόσο σήμερα (σ.σ. αύριο) οι παίκτες θα γυμναστούν με το νέο τεχνικό, ενόψει των υπόλοιπων υποχρεώσεων».

Στο μεταξύ σε επικοινωνία που είχε η «Γ» με τον τεχνικό Φ. Τακιανό ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε ότι συζητά με τον Προμηθέα.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement