Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Επιστροφή στις προπονήσεις-Φιλικό η Κ17 με την Κ16 της Μικτής

Published

on

 

Οι παίκτες της Παναχαϊκής ξεκινάνε σήμερα 11 π.μ. την προετοιμασία τους ενόψει Προοδευτικής

 

Οι διακοπές έλαβαν τέλος για τους παίκτες της Παναχαϊκής που σήμερα επιστρέφουν μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων έτσι ώστε να προετοιμαστούν για το σημαντικό εκτός έδρας ματς (4/1) με αντίπαλο την Προοδευτική.

Οι κοκκινόμαυροι θα ανταλλάξουν ευχές και εν συνεχεία ο Σούλης Παπαδόπουλος θα τους «ρίξει» στα βαθιά έτσι ώστε να τους προετοιμάσει για ένα παιχνίδι κομβικό που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απολέσει βαθμούς.

Όλοι θα είναι παρόντες ακόμα και αυτοί που έχουν φύγει για τις χώρες τους γιατί τα περιθώρια στενεύουν και θα υπάρξει σίγουρα και νέα μικρή άδεια λόγω της Πρωτοχρονιάς.

Να θυμίσουμε ότι στο εκτός έδρας ματς της Τετάρτης (4/1) στον πάγκο δεν θα κάτσουν τόσο ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος όσο και ο γενικός αρχηγός Χρήστος Μικές που τιμωρήθηκαν για τις διαμαρτυρίες προς τον Μπούμπα την προηγούμενη αγωνιστική με την Καλλιθέα στην Αγυιά.

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Φιλικό η Κ17 με την Κ16 της Μικτής

Φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα 4 μ.μ. η Κ17 της Παναχαϊκής με την Κ16 της ΕΠΣ Αχαΐας. Η φιλική αυτή αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας» έτσι ώστε να προετοιμαστούν οι παίκτες της Μικτής ομάδας της Ένωσης.

Την άλλη εβδομάδα οι δοκιμές

Δεν θα πραγματοποιηθούν εντέλει αυτή την εβδομάδα οι δοκιμές παικτών για την Κ19 και Κ17 της Παναχαϊκής. Ο λόγος διότι δεν πρόλαβαν οι κοκκινόμαυροι να οργανωθούν οπότε αυτές μετατέθηκαν για την επόμενη εβδομάδα μετά το παιχνίδι των κοκκινόμαυρων με την Προοδευτική.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement