Connect with us

Αθλητισμός

ΠΥΓΜΑΧΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: Ξεκίνημα (5 μ.μ.) στο «Κ. Πετρόπουλος»

Published

on

 

Σήμερα στις 5 μ.μ. θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στη σάλα «Κ. Πετρόπουλος» στο Κουκούλι για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2023 το Πανελλήνιο Εφήβων – νεανίδων και Νέων Ανδρώ-Νέων Γυναικών. Στην διοργάνωση μετέχουν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες από όλη την χώρα και προσδοκία των Πατρινών αθλητών είναι να φθάσουν στα μετάλλια.

 Ν. ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ: «ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ»

Ο πρόεδρος Νίκος Παπαδημάτος και η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ τους καλωσορίζουν, ευχαριστούν την Ομοσπονδία Πυγμαχίας για την επιλογή των εγκαταστάσεων, τονίζοντας πως αυτή εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη της Ελληνικής Πυγμαχίας στην πόλη και το ΠΕΑΚ Πάτρας και ισοδυναμεί με τον μεγάλο στόχο που έχουν όλοι για την εξωστρέφεια της πόλης.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΩΝ

Τον χορό σήμερα από πλευράς Πατρινών αθλητών θα δώσουν οι: Συμεών Δημητρόπουλος της ΕΑΠ που θα αντιμετωπίσει τον Συμεωνίδη. Στα 57 κιλά παίδων ο Γιώργος Πλέας της ΠΓΕ θα αντιμετωπίσει τον Αλέξιο Κοντοπάνο της ΑΕΚ. Ο Κων. Κωνσταντίνου (Τόφαλος) θα αντιμετωπίσει τον Ιωάννη Κρητικό. Ακόμη ο Ιωάννης Καρυώτης ΕΑΠ θα αντιμετωπίσει τον Σωτήρη Βούγια. Η Βαρβάρα Μπινιλέρη της Άμυνας θα αγωνισθεί στα ημιτελικά αύριο. Ακόμη ο Αντωνόπουλος της Άμυνας θα αγωνισθεί το Σάββατο στον τελικό των 60 κ. Η ζύγιση θα διεξαχθεί σήμερα το πρωί στο «Κ. Πετρόπουλος».

Ροή ειδήσεων

Advertisement