Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Συλλογική προσπάθεια απ’ όλους

Δημοσιεύθηκε

στις

Η εντολή της ΕΠΟ ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο όλες οι ομάδες θα πρέπει να έχουν απινιδωτή έτσι ώστε να διεξαχθεί κάποια αναμέτρηση σε διαφορετική περίπτωση ο αγώνας αναβάλλεται.

Τα αντανακλαστικά της ΕΠΣ Αχαΐας λειτούργησαν άψογα και οφείλουμε να το αναφέρουμε καθώς όλη την ημέρα η διοίκηση ήταν με ένα τηλέφωνο στο χέρι και έχοντας άψογη συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο παιδείας και αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο έλυσαν τα όποια προβλήματα μπορεί να υπήρχαν με τον απινιδωτή.

Σε αυτό φυσικά συνέβαλλαν και οι ομάδες όπως για παράδειγμα στην αναμέτρηση του Κεραυνού με τον Πήγασο ο πρώτος δεν διέθετε απινιδωτή. Άμεσα η ομάδα του Μπεγουλακίου θα μεταφέρει τον δικό της απινιδωτή έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην διεξαγωγή.

Από την άλλη ο Aντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος θα χορηγήσει  έναν απινιδωτή στην ομάδα των Βραχνεϊκων και ούτω καθεξής.

Εδώ όμως αξίζει να αναφέρουμε ότι αν όλοι μαζί δεν είχαν φροντίσει να υπάρχουν σε αρκετά μεγάλο ποσοστό απινιδωτές στα σωματεία αυτή την στιγμή όσο και να έτρεχε η ΕΠΣ Αχαϊας δεν θα μπορούσε να καλύψει τόσους απινιδωτές.

Φυσικά αυτό δεν το είχαν φροντίσει όλες οι ενώσεις όπως για παράδειγμα η γειτονική ΕΠΣ Ηλείας η οποία ανέβαλε όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement