Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ήλθον, είδον και απήλθον

Published

on

 

Συνεχίζεται η αποχή των κοκκινόμαυρων καθώς χθες έφυγαν άπραγοι από την Αγυιά

 

Μια από τα ίδια στην Παναχαϊκή με τους παίκτες να πηγαίνουν στο γήπεδο της Αγυιάς και να φεύγουν αποκεί άπραγοι.

Κανένας διοικητικός παράγοντας δεν ήταν στο γήπεδο παρά μόνο ο γενικός αρχηγός Χρήστος Μικές και ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος.

Οι παίκτες πήγαν στο γήπεδο, κανένας δεν τους έδωσε σημασία και σηκώθηκαν κι έφυγαν συνεχίζοντας την αποχή τους.

Λεφτά απ’ ό,τι κατάλαβαν και οι ίδιοι δεν υπάρχουν και αποχώρησαν από την Αγυιά απογοητευμένοι.

Φυσικά αξίζει να αναφέρουμε ότι όλο αυτό το διάστημα της αποχής δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία από ανθρώπους της ΠΑΕ για το πώς οι παίκτες επιβιώνουν, κυρίως αυτοί που είναι από άλλες πόλεις και χώρες.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ η αναστολή του πρωταθλήματος δίνει «ζωή» στους διοικητικούς παράγοντες οι οποίοι τρενάρουν στο να δώσουν τα οφειλόμενα στους ποδοσφαιριστές.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑΚΟ

Σήμερα όπως αναφέραμε χθες υπάρχει το ραντεβού της Super League 2 με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12μ. με την επιτροπή της Super League 2 και τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Η επιτροπή αυτή αποτελείται από τον πρόεδρο της διοργανώτρια αρχής, Λεωνίδα Λεουτσάκο, τον Πρίτσα (ΠΑΕ Κηφισιά), τον Νταβέλη (ΠΑΕ ΑΕΛ), τον Μονεμβασιώτη (ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης), τον Τσιολέκα (ΠΑΕ Καλλιθέα) και τον Παπακωνσταντίνου (ΠΑΕ Νίκη Βόλου).

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ Δ.Σ.

Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί έκτακτο Δ.Σ. στην Super League 2 έτσι ώστε να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν. Δηλαδή αν θα επιστρέψουν το Σαββατοκύριακο στην ενεργό δράση ή θα συνεχίσουν τον αγώνα τους προκειμένου να δικαιωθούν.

 

NAVAJO:

«Πληρώστε τους παίκτες ή φύγετε»

Άμεση αντίδραση είχαν οι οργανωμένοι «Navajo» οι οποίοι μόλις πληροφορήθηκαν ότι δεν πραγματοποιήθηκε καμία πληρωμή στους ποδοσφαιριστές εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Μούφα επενδυτές και διοίκηση των media. Πληρώστε τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους που στελεχώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα ή φύγετε. Ασπίδα της ομάδας ήταν και θα είναι οι οπαδοί».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement