Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: “Φεύγουν” τα τραπεζοκαθίσματα και με τη… βούλα- Αντιδράσεις από τον κόσμο της εστίασης στην απόφαση του Δήμου

Published

on

“Ξηλώνονται” τα τραπεζοκαθίσματα από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή της Αποκριάς τα τραπεζοκαθίσματα από τους πεζοδρόμους της Πάτρας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων. Η απόφαση αυτή έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις από επιχειρήσεις της εστίασης και κυρίως από τα ψητοπωλεία και μεζεδοπωλεία, πιτσαρίες.
Το μέτρο αφορά όλους τους πεζοδρόμους της Πάτρας, όπως Ρήγα Φεραίου, Αγίου Νικολάου, Ηφαίστου, Παντανάσσης, κ.ά.

Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων που εκδόθηκε πριν από λίγο έχει ως εξής: “Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών ανακοινώνεται ότι από 24/02 έως και 26/02/2023 (τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς ) αίρονται οι ατελώς παραχωρηθείσες άδειες για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Εστίαση) στους πεζοδρόμους.
Τα παραπάνω αποτελούν μέρος των μέτρων που λαμβάνονται από τις αρμόδιες Αρχές, για την ασφαλή, για τους πολίτες, διεξαγωγή των καρναβαλικών εκδηλώσεων του τελευταίου τριημέρου, με τους πεζοδρόμους να είναι ελεύθεροι από τραπεζοκαθίσματα.
Παρακαλούνται οι επαγγελματίες ως προς την τήρηση, για τους αναφερόμενους λόγους, των παραπάνω, καθώς επίσης για την αποφυγή προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement