Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ:«Αδιαφάνεια στον ορισμό επιτροπών αξιολόγησης για το Open Mall»

Published

on

Η παράταξη «Εμπορική Ανανέωση» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταγγέλλει ως αντιδημοκρατική την απόφαση της διοίκησης για τις επιτροπές αξιολόγησης των προσφορών στα πλαίσια υποέργων του «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) 2».

«Τη Δευτέρα 20/2/2023 (σ.σ. προχθές) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε&Ε.Σ.Π. Η Εμπορική Ανανέωση συμμετείχε με τον εκπρόσωπο της. Για ακόμα μια φορά, ακολουθώντας την γνώριμη πλέον τακτική, ο πρόεδρος μας κοινοποίησε με τις συνήθεις συνοπτικές διαδικασίες ,τις αποφάσεις του για την διενέργεια μειοδοτικού διαγωνισμού ύψους 200.000 ευρώ και τον διορισμό επιτροπών του υποέργου που αφορούν το ‘Open Mall II’» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το μέλος της παράταξης Γιάννης Ρούπας.
«Όλα ήταν προαποφασισμένα, από τον ορισμό των επιτροπών παρακολούθησης του έργου μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Απλά μας έγιναν ανακοινώσεις συγκεκριμένων προσώπων που θα διαχειριστούν ένα τόσο μεγάλο έργο για το πατρινό εμπόριο, χωρίς να αφήνουν κανένα περιθώριο για την υποβολή των δικών μας προτάσεων» συνεχίζει ο κ.Ρούπας, για να καταλήξει: «Δεν είναι δυνατό να ορίζονται τα ίδια τρία άτομα στην επιτροπή αξιολόγησης και στην επιτροπή παραλαβής. Δεν είναι δυνατό μισθωτός υπάλληλος του Συλλόγου να ορίζεται παράλληλα μέλος σε δυο επιτροπές. Ενα τόσο μεγάλο χρειάζεται την βοήθεια και την συμμετοχή όλων των εμπόρων – μελών του συλλόγου. Το Open Mall 2 δεν πρέπει να χαθεί από αστοχίες και λανθασμένες κινήσεις».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement