Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εμπορική Ανανέωση-Καλεί σε έκτακτη συνέλευση για τα οξυμένα προβλήματα του εμπορίου

Published

on

Η παράταξη Εμπορική Ανανέωση, με αφορμή και την τελευταία Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, την Τετάρτη 29-03-2023, προτείνει την σύγκλιση μιας έκτακτης συνέλευσης με αποκλειστικό θέμα τα φλέγοντα θέματα που ταλανίζουν τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας.

«Μεγάλο μέρος των μελών που συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση συντάχθηκε με τις απόψεις μας και καταψήφισε τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό του 2022 και προϋπολογισμό του 2023» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.

«Από τον Ιούνιο υπάρχει και μία διαφορετική φωνή στους κόλπους του Εμπορικού Συλλόγου και πρέπει να το αποδεχθείτε. Πρέπει να συνεργαστείτε μαζί μας, να σταματήσετε να μας βλέπετε ως εχθρούς, να μας ενημερώνετε, να μας υπολογίζετε γιατί καλώς ή κακώς εμείς στην Εμπορική Ανανέωση ήρθαμε για να μείνουμε και να βάλουμε τις βάσεις για ένα σύγχρονο σύλλογο απαλλαγμένο από προσωπικούς εγωισμούς και αντιπαραθέσεις. Θα συνεχίσουμε να υποδεικνύουμε τα κακώς κείμενα, αλλά θα αναγνωρίζουμε παράλληλα και την προσπάθεια που γίνεται για το καλό όλων των έμπορων» τονίζει ο επικεφαλής του συνδυασμού και μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Ρούπας ο οποίος κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση κάλεσε τόσο τον πρόεδρο Κώστα Ζαφειρόπουλο όσο και την Ελεγκτική Επιτροπή να επανεξετάσουν λεπτομερώς τον προϋπολογισμό και να τον επαναφέρουν διορθωμένο προς ψήφιση.

Η Γενική Συνέλευση απέρριψε πάντως την πρόταση και προχώρησε στην ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2023.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement