Connect with us

Lifestyle

Οι προβλέψεις των ζωδίων σήμερα(13/3)

Published

on

Κριός
Η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή καθώς από τις 16/3 με τη σύνοδο του Ήλιου και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα ξεκινήσει και το παρατεταμένο τετράγωνο τους με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων. Ενδεχομένως να έρθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα του παρελθόντος τα οποία αφορούν σχέσεις με συγγενείς ή με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον και να χρειαστεί να τα διευθετήσεις.

Ταύρος
Οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα χρειάζονται την προσοχή σου καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν μία απατηλή διάθεση σε καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να φέρει πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να δημιουργήσουν μία σύγχυση κατά τη διάρκεια συζητήσεων και επαφών.

Δίδυμοι
Ενδεχομένως να είναι η πιο απαιτητική εβδομάδα του Μαρτίου για το ζώδιό σου, καθώς κατά τη διάρκεια της και συγκεκριμένα στις 16/3 ο Ήλιος θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και οι δύο μαζί φαίνεται πως θα «συγκρουστούν» μέσω μίας δυσαρμονικής όψης τετραγώνου με τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου.

Καρκίνος
Ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες πληροφορίες οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν μπερδεμένα συναισθήματα και να συμβάλλουν σε μία θολή εικόνα για πρόσωπα και καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 16/3, καταδεικνύει πως αυτές οι ημέρες θα έχουν μία «απατηλή» διάθεση που μπορεί να δημιουργήσει αποσταθεροποίηση σε προσωπικές, κοινωνικές ακόμα και επαγγελματικές σχέσεις.

Λέων
Μία έντονα συναισθηματική εβδομάδα ξεκινά η οποία χρειάζεται προσοχή καθώς ενδέχεται να δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση και εσωτερική αναστάτωση, που δεν θα βοηθήσουν στη διευθέτηση υποθέσεων και καταστάσεων. Αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και να φέρει πολλές πληροφορίες από πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου, οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται όλες στην πραγματικότητα.

Παρθένος
Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να αξιολογήσεις προσεκτικά πρόσωπα και καταστάσεις και να μην παρασυρθείς από παρορμητικά συναισθήματα, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις και σε προσωπικά αλλά και σε επαγγελματικά ζητήματα. Μπορεί να σε βάλει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων που όχι μόνο δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις συμπεράσματα σε υποθέσεις που σε αφορούν, αλλά πιθανό να διαστρεβλώσει και την εικόνα τους.

Ζυγός
Οι ημέρες θα χρειαστούν προσεκτική διαχείριση του χρόνου σου αλλά και της ενέργειας σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πώς τα αποθέματα της αρχίζουν να στερεύουν. Αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει ή να ενισχύσει την κούραση η οποία με τη σειρά της μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις ιδιαίτερα σε ζητήματα της εργασίας και της καθημερινότητάς σου.

Σκορπιός
Χρειάζεται να επικεντρωθείς στην ουσία των πραγμάτων που σε ενδιαφέρουν, παρόλο που θα υπάρξουν αρκετοί παράγοντες οι οποίοι θα προσπαθήσουν να στρέψουν την προσοχή σου αλλού. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να ωραιοποιήσει καταστάσεις και να δημιουργήσει την τάση να κρατήσεις αποστάσεις από οτιδήποτε σου φαίνεται αρκετά απαιτητικό μέχρι να διευθετηθεί.

Τοξότης
Τα αποτελέσματα που θα φέρει αυτή η εβδομάδα στα ζητήματα που σε απασχολούν θα κριθούν από τις λεπτομέρειες, οι οποίες θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην έκφανση προσωπικών και επαγγελματικών θεμάτων. Ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και οι δύο μαζί θα σχηματίσουν ένα τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων στις 16/3.

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και θα μοιραστείς κάποιες πληροφορίες είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά είτε ακόμα και για κοινωνικά ζητήματα. Η σύνοδος του Ήλιου καταδεικνύει πώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μπερδεμάτων και λανθασμένων πληροφοριών. Αξιολόγησέ προσεκτικά οτιδήποτε φτάνει σε εσένα.

Υδροχόος
Με τα οικονομικά ζητήματα είναι αυτά που θα βρεθούν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, όμως θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στη διαχείριση τους και να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Η σύνοδος του Ήλιου στις 16/3, μπορεί να φέρει μία πρόταση η οποία θα φαίνεται συμφέρουσα, αλλά με μία δεύτερη ανάγνωση να μην είναι και τόσο ή να έχει αρκετά «ψιλά γράμματα».

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνεις επαναλαμβανόμενες σκέψεις σχετικά με διάφορα ζητήματα και καταστάσεις, οι οποίες όμως θα σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων και θα σε απομακρύνουν από τη ρεαλιστική προσέγγιση αυτών. Θα δημιουργήσουν εσωτερική σύγχυση και ένα θολό τοπίο γύρω από πρόσωπα και καταστάσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement