Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Από το κακό στο χειρότερο

Published

on

Οι «καμπάνες» πέφτουν βροχή στην ΠΑΕ Παναχαϊκή από το διαιτητικό δικαστήριο με τις αποφάσεις να βαραίνουν τους κοκκινόμαυρους.

Μέσα σε 20 ημέρες η ΠΑΕ Παναχαϊκή πρέπει να εξοφλήσει ολοσχερώς αρκετούς ποδοσφαιριστές όπως τον Ιωσήφ Λαμπρόπουλο, Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη, Αλμπερτ Μπρους, Τιμόθεο Τσελεπίδη, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Θανάση Παπατόλιο.

Αυτό που αναμένεται είναι η ΠΑΕ να επικοινωνήσει με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να κάνουν κάποιον διακανονισμό διότι σε διαφορετική περίπτωση μετά το πέρας των 20 ημερών θα αφαιρούνται βαθμοί.

Με λίγα λόγια επίσημα μόνο το χρέος του Χρήστου Αραβίδη έχει ρυθμιστεί σε τέσσερις ισόποσες δόσεις με το ποσό να ανέρχεται στα 41.864 ευρώ.

Ίσως η ΠΑΕ να έχει ρυθμίσει ανεπίσημα και άλλες προσφυγές τις οποίες να μην γνωρίζουμε όμως όπως και να έχει τα χρωστούμενα είναι πολλά και κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας.

Χώρισαν οι δύο πλευρές;

Αυτή η αδιαφορία των Αμερικανών επενδυτών έχει προκαλέσει σε όλους τους φιλάθλους την οργή. Παίκτες και υπάλληλοι γραφείου της ΠΑΕ να είναι απλήρωτοι και κανείς τους να μην ενδιαφέρεται. Τουλάχιστον ο Πέτρος Σταθάκης κάτι βγαίνει και λέει, οι Αμερικανοί όμως άφαντοι. Όλο αυτό λοιπόν κάνει πολλούς να αναρωτιόνται αν οι σχέσεις Σταθάκη- Αμερικανών υπάρχουν ακόμα ή οι δρόμοι τους χώρισαν…

Ωστόσο όπως και να έχει το πλειοψηφικό πακέτο το έχει ο Τζόζεφ Κομπάζ οπότε κάποια στιγμή πρέπει να του μεταφέρουν ότι είναι αναγκαίο να δώσει μια συνέντευξη τύπου ή στην χειρότερη να βγάλει μια στοιχειώδη ανακοίνωση αναφέροντας το τι μέλλει γενέσθαι με την κοκκινόμαυρη ομάδα. Οφείλουν στην ΠΑΕ να ενημερώσουν τον κόσμο και μάλιστα με αλήθειες και όχι με λόγια παχιά…

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Με τον Ολυμπιακό οι μικροί

Αγωνιστική δράση θα έχουμε στο πρωτάθλημα «Attica Soccer» που αγωνίζεται η Κ14 και Κ15 της Παναχαϊκής καθώς αντιμετωπίζουν για την 20ή αγωνιστική τον Ολυμπιακό. Η Κ16 φιλοξενείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 11:30 π.μ. ενώ η Κ14 αργότερα στις 13:45 με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

 

ΑΕΚ Β- ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-0

Κόλλησαν στο μηδέν

ΑΕΚ Β’ και Καλαμάτα έμειναν στο 0-0 στη σκιά του χαμού του Μίμη Παπαϊωάννου.

Σε βαρύ κλίμα λόγω του θανάτου του αξεπέραστου Μίμη Παπαϊωάννου έγινε η αναμέτρηση της ΑΕΚ Β με την Καλαμάτα στο Σεραφείδειο με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της λευκής ισοπαλίας (0-0) για την 15η αγωνιστική της Super League 2.

Το ματς δεν πρόσφερε θέαμα, είχε ελάχιστες φάσεις με πιο σημαντική τη χαμένη ευκαιρία του Τζούντα Γκαρσία στο 85′ και θα ξεχαστεί γρήγορα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τη σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή με τους παίκτες της «Ένωσης» να φορούν μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του θρύλου της ΑΕΚ.

AEK B (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Ντάικο, Λάτσι, Παρράς (77′ Σταμούλης), Ρουκουνάκης (29′ λ.τ Δημητρίου), Λέλεκας (62′ Χριστόπουλος), Μπότος, Κορομηλάς (62′ Τζούντα Γκαρσία), Γκολφίνος, Ζίνι.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γκεργκιόσκι): Ταΐρης, Μοζέρ, Ασίγκμπα, Μπαξεβάνος, Καραγκούνης, Παπατόλιος, Άλβες (83′ Κωνσταντινόπουλος), Τάτος, Βασιλογιάννης, Αρναρέλλης (71′ Λουκάζικ), Πασάς (87′ Μπουλλάρι).

Το πρόγραμμα

ΑΕΚ Β – Καλαμάτα…………………………….0-0

Ολυμπιακός Β – ΠΑΕ Χανιά…………..(σήμερα)

Καλλιθέα – ΠΑΟ Ρουφ…………………..(αύριο)

Ηρόδοτος – ΠΑΕ Επισκοπή …………..(αύριο)

ΟΦ Ιεράπετρας – Ηλιούπολη………….(αύριο)

Προοδευτική – Αιγάλεω…………………(αύριο)

ΠΑΕ Κηφισιά – Απόλλων Σμύρνης….(20/3)

Ρεπό: Παναχαϊκή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement