Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Δίκη Γκουίνεθ Πάλτροου: «Δύο πέδιλα μπήκαν ανάμεσα στα δικά μου, ένιωθα ένα περίεργο μουγκρητό»

Δημοσιεύθηκε

στις

Από τη λάμψη του Χόλιγουντ στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η Γκουίνεθ Πάλτροου. O 76χρονος συνταξιούχος γιατρός Τέρι Σάντερσον έκανε αγωγή κατηγορώντας την ότι το 2016 στη Γιούτα, σε ένα από τα πολυτελέστερα χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών, κατέβαινε, χωρίς να προσέχει, από μια πλαγιά στο χιονοδρομικό κέντρο, Deer Valley με συνέπεια να συγκρουστούν.

Σύμφωνα με την καταγγελία «τον έριξε κάτω με δύναμη και του προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη, διάσειση, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς. Στην συνέχεια τον εγκατέλειψε στο χιόνι και συνέχισε την κατάβασή της στο βουνό».

Εκείνη αρνείται όσα έχουν συμβεί. «Έκανα σκι και δύο πέδιλα μπήκαν ανάμεσα στα δικά μου, χωρίζοντας τα πόδια μου, ένα σώμα με πίεζε και ακούγονταν ένα περίεργο μουγκρητό», περιέγραψε η Πάλτροου. «Ο εγκέφαλός μου προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Σκέφτηκα “είναι φάρσα; Προσπαθεί κάποιος να κάνει κάτι διεστραμμένο; Αυτό είναι πραγματικά πολύ περίεργο”» είπε η ηθοποιός την περασμένη εβδομάδα μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Οι δικηγόροι της Πάλτροου είπαν ότι ο Σάντερσον θέλει να εκμεταλλευτεί τον πλούτο και τη διασημότητα της. «Τον λυπάμαι πραγματικά. Αισθάνομαι ότι είχε μια δύσκολη ζωή» είπε η Πάλτροου μέσα στη δικαστική αίθουσα, σύμφωνα με τον Guardian.

«Η υγεία του επιδεινώθηκε»

Η νομική ομάδα του Σάντερσον δήλωσε ότι η σύγκρουση κατέστρεψε τη ζωή του. «Μετά το ατύχημά η υγεία του επιδεινώθηκε απότομα. Και πολλές από τις δραστηριότητες που συνήθιζε να κάνει, σταμάτησε να τις κάνει», κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα ο μάρτυρας Dr. Wendell Gibby. «Τα κατάγματα στα πλευρά επιβεβαιώνουν σίγουρα ότι υπήρχε αρκετή δύναμη για να προκληθεί τραυματισμός στο κεφάλι» πρόσθεσε.

Όμως οι δικηγόροι της Πάλτροου υποστηρίζουν ότι για τη σύγκρουση έφταιγε ο Σάντερσον, καθώς βρισκόταν ψηλότερα στην πίστα -ο νόμος της Γιούτα δίνει προτεραιότητα στον χαμηλότερο σκιέρ – και ο ίδιος είχε δηλώσει στη συνέχεια ότι ήταν καλά. Χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς του ως «απόλυτες μπούρδες».


Ροή ειδήσεων

Advertisement