Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η τελευταία ημέρα για να αποπληρωθούν οι τρεις προσφυγές- Σήμερα αναχωρεί για την Κρήτη

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Οι κοκκινόμαυροι αναχωρούν για την Κρήτη και το Ρέθυμνο όμως τα προβλήματα φαίνεται προς το παρόν να μην έχουν λυθεί από την ΠΑΕ.

Οι τρεις εναπομείνασες προσφυγές των Μπρους, Πάνου, Παπαδόπουλου μέχρι χθες αργά το απόγευμα δεν είχαν τακτοποιηθεί και όλοι αναμένουν τουλάχιστον σήμερα έστω την τελευταία στιγμή η ΠΑΕ να κάνει το καθήκον της, να τους εξοφλήσει και να επιστραφούν οι εννιά βαθμοί. Σε διαφορετική περίπτωση τα όργανα θα αρχίσουν να «βαράνε» με την κοκκινόμαυροι διοίκηση να «στριμώχνεται» πιο πολύ από ποτέ.

Και μέσα σε όλα αυτά η Παναχαϊκή ταξιδεύει για το Ρέθυμνο καθώς την Κυριακή (14:45) αντιμετωπίζει την Επισκοπή για την 17η αγωνιστική της Super League 2.

Οι κοκκινόμαυροι με την όποια ψυχολογία έχουν θα προσπαθήσουν να κάνουν το καθήκον τους και να πάρουν στη χειρότερη τον βαθμό της ισοπαλίας.

Εκτός από τη χθεσινή προπόνηση έμειναν οι Κάρλος και Ζυγκερίδης που είναι τραυματίες ενώ όλοι οι υπόλοιποι έδωσαν κανονικά το «παρών».

Το αρνητικό για το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου είναι ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τοπάλ και Κωνσταντακόπουλο που είναι τιμωρημένοι.

Του ευχήθηκαν χαρούμενα γενέθλια

Στη χθεσινή προπόνηση οι συμπαίκτες του Μανώλη Παπαχρονόπουλου του ετοίμασαν και μια έκπληξη για τα γενέθλιά του. Ο ταλαντούχος άσος της κοκκινόμαυρης ομάδας έκλεισε τα 21 του χρόνια και οι συμπαίκτες του ευχήθηκαν με μια τούρτα.

 Με πλοίο αναχωρούν για την Κρήτη 

Τα οικονομικά προβλήματα στην Παναχαϊκή δεν έχουν τελειωμό και το χειρότερο είναι ότι η αποστολή της Παναχαϊκής αναχωρεί σήμερα Παρασκευή με την ακτοπλοϊκή γραμμή για το Ρέθυμνο. Λεφτά δεν υπάρχουν και οι κοκκινόμαυροι θα αναγκαστούν να έχουν ένα κουραστικό ταξίδι όπως ανάλογη θα είναι και η επιστροφή με τη διαφορά ότι δεν θα προλάβουν καν να ξεκουραστούν αφού θα βρεθούν στο γήπεδο για να ετοιμαστούν για το εντός έδρας ματς με την Καλαμάτα.

Δύο τηλεοπτικά

Η Super League 2 ανακοίνωσε τα προγράμματα των δύο επόμενων αγωνιστικών (18ης-19ης). Και τα δύο επόμενα ματς τόσο της Τετάρτης (5/4) με την Καλαμάτα όσο και του Σάββατου (8/4) στην Αθήνα με τον Απόλλωνα θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ-3.


Ροή ειδήσεων

Advertisement