Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

“Ανάσα” για την Παναχαϊκή-Πληρώθηκαν οι τρεις προσφυγές

Δημοσιεύθηκε

στις

Τακτοποιήθηκαν οι τρεις προσφυγές από την διοίκηση της Παναχαϊκής.

H ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την εξόφληση των προσφυγών των ποδοσφαιριστών Πάνου Ξενοφώντα, Παπαδόπουλου Κωνσταντίνου και Albert Bruce,οι οποίες προέρχονται από την προηγούμενη ΠΑΕ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σ: «ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ»

Λίγο πριν τον αγώνα με την Επισκοπή την Κυριακή (02/04,14:45), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2,ο προπονητής της ομάδας μας προχώρησε σε δηλώσεις.

Ακολουθεί αναλυτική δήλωση του προπονητή μας:

«Πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με μία ομάδα η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις. Μία ομάδα όμως, που δίνει μάχη για τη σωτηρία της κι αν παρατηρήσουμε και το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει μάλιστα και δύο συνεχόμενες νίκες. Μία νίκη με την ΑΕΚ Β κι άλλη μία με τον Ηρόδοτο, οπότε βρίσκεται σε μία ανοδική πορεία. Συνυπολογίστε δε ότι την προηγούμενη εβδομάδα δεν έπαιξαν ούτε με τον Ολυμπιακό Β διότι το παιχνίδι αναβλήθηκε. Άρα είναι σαφές ότι αυτή την Κυριακή(02/04) θα παίξουν ξεκούραστοι.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε τα δικά μας αγωνιστικά προβλήματα. Μαζί με την απουσία του Κωνσταντακόπουλου και του Τοπάλ, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και την απουσία του Ρουγκάλα ο οποίος έχει ίωση αλλά και του Carlos Daniel καθώς και του Ζυγκερίδη, όλοι τους πολύ σημαντικοί για την ομάδα μας. Πολύ σημαντικές απουσίες που θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα σε αγωνιστικό επίπεδο. Έχω όμως εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου και όπως κάνουμε πάντα έτσι και σε αυτό το παιχνίδι θα παίξουμε και πάλι για την νίκη με σεβασμό πάντα στον αντίπαλο.

Από ‘κει και πέρα όμως θέλω να απευθυνθώ στην διοργανώτρια αρχή που καθορίζει τα παιχνίδια. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή όταν βγαίνει το πρόγραμμα και μεγαλύτερη ισοτιμία ανάμεσα σε όλες τις ομάδες. Δεν γίνεται για παράδειγμα μία ομάδα όπως η Παναχαϊκή που πάει ταξίδι στην Κρήτη για να παίξει την Κυριακή(02/04), την Τετάρτη(05/04) να πρέπει να παίξουμε με την Καλαμάτα, η οποία όμως παίζει το Σάββατο κι έχει μπροστά της περισσότερες μέρες προπόνησης και ξεκούρασης. Ας υπολογίσουν ότι εμείς τη Δευτέρα(03/04) θα γυρνάμε το πρωί από ταξίδι στην Κρήτη και αμέσως μετά θα πρέπει να παίξουμε την Τετάρτη(05/04) με την Καλαμάτα και το Σάββατο (08/04) να πρέπει να παίξουμε με τον Απόλλωνα στην Αθήνα.

Εμείς θα παίξουμε τρία παιχνίδια σε έξι μέρες και με δύο ταξίδια στο πρόγραμμα, με το ένα εκ των μάλιστα πολύ μακρινό στην Κρήτη, ενώ κάποιοι άλλοι θα είναι ξεκούραστοι. Έτσι εκείνοι είναι φυσιολογικό να έχουν περισσότερη αντοχή και ενέργεια από εμάς. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Παρ’όλα αυτά, εμείς δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα σαν Παναχαϊκή κι αυτό το ξέρουμε πολύ καλά, θα παίξουμε δηλαδή σε όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίσουμε παρά την μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία που θα έχουμε. Πως είναι δυνατόν μέσα σε δύο μήνες να έχουμε παίξει δύο παιχνίδια μόνο και μέσα σε έξι μέρες να πρέπει να παίξουμε σε τρία παιχνίδια και μάλιστα πολύ σημαντικά. Φανταστείτε η ομάδα να μην ήταν εκεί ψηλά που είναι και τι επιπτώσεις θα είχε όλο αυτό βαθμολογικά. Γνωρίζω ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, καλό θα ήταν όμως ο προγραμματισμός να γίνεται επί ίσοις όροις».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα (03/04) στις 18:00 το απόγευμα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου της ΠΑΕ.

Τη συνέντευξη θα δώσει ο επικεφαλής της Παναχαϊκής, κ. Πέτρος Σταθάκης και θα δεχτεί τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.


Ροή ειδήσεων

Advertisement