Connect with us

Αθλητισμός

LIVE: Επισκοπή-Παναχαϊκή 0-0 (Τελικό)

Published

on

Δείτε LIVE μέσω του gnomip.gr την εξέλιξη αγώνα, ανάμεσα στην Επισκοπή και την Παναχαϊκή από το γήπεδο «Π. Βαρδινογιάννης» στην περιοχή Γάλλου Ρεθύμνης, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2 της περιόδου 2022-2023. Στην επιμέλεια της ιστοσελίδας είναι ο Τάσος Αγγελόπουλος.

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Ο αγώνας ανάμεσα στην Επισκοπή και την Παναχαϊκή έχει ξεκινήσει στο “Π. Βαρδινογιάννης” και στα πρώτα δέκα λεπτά αυτής της αναμέτρησης είναι ισορροπημένο κι από τις δύο ομάδες.

15΄ Γύρισμα του Πολίτη κεφαλιά του Αμπαφού για λογαριασμό της Επισκοπής ο Θεοδωράκης απόκρουσε σε κόρνερ, που πέρασε ευτυχώς ανεκμετάλλευτο.

18΄ Ο Μπουρλάκης εκμεταλλευόμενος τον αέρα, έκανε τη σέντρα σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Επισκοπής Ψαρράς ήταν σε ετοιμότητα.

26΄Σουτ του Τσιάρα από καλή θέση, η μπάλα πέρασε άουτ από την εστία του Ψαρρά.

28΄ Μετά από πάσα του Αμπαφού στον Βουκελάτο ο Θεοδωράκης έκλεισε το οπτικό πεδίο στον παίκτη της Επισκοπής με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της κοκκινόμαυρης ομάδας να αποκρούσει και να κρατήσει το “μηδέν”.

29΄ Ύστερα από λάθος της άμυνας της Επισκοπής ο Τσιάρας βρήκε τον Μυτίδη, αλλά ανακόπηκε την τελευταία στιγμή.

30΄Ο Π. Καρακλάιτς μπήκε “σφήνα” στην άμυνα της Επισκπής, πήγε να βρει τον Μυτίδη, που κόπηκε όμως από τον Νταμπίζα και στη συνέχεια η μπάλα βρέθηκε στα χέρια του Ψαρρά.

31΄ Σουτ του Π. Καρακλάιτς από καλή θέση η μπάλα πέρασε άουτ.

38΄ Γύρισμα του Π. Καρακλάιτς ο Μπουρλάκης σούταρε αποκρούστηκε η μπάλα από τον Ψαρρά, κεφαλιά του Μυτίδη κι χάθηκε μια ακόμη ευκαιρία.

40΄ Σουτ του Μπουρλάκη από καλή θέση, η μπάλα αποκρούστηκε από τους αμυντικούς και κατέληξε σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

42΄Ευτυχώς για την Παναχαϊκή ο Αμπαφού που έβγαινε μόνος του, ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Τσιάρρα.

43΄ Σουτ του Στεργίδη από μακρινή απόσταση ο Ψαρράς έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου: Επισκοπή-Παναχαϊκή 0-0 

Β΄ Ημίχρονο 

46΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Κρίκλοου έξω ο Αραμπατζής.

46΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Αλεξόπουλος, εκτός ο Μυτίδης.

53΄ Σουτ του Καρακλάιτς έδιωξε ο Ψαρράς κι αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα της Επισκοπής.

60΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Λινάρδος, έξω ο Σίλβα.

61΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Χαντί, εκτός ο Π. Καρακλάιτς.

64΄ Σουτ του Σταθόπουλου απόκρουσε ο Θεοδωράκης.

67΄Σουτ του Καρακλάιτς η μπάλα πέρασε άουτ.

75΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Τσιλιεδάκης, έξω ο Αμπαφού.

75΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Εμπουέλε, εκτός ο Βουκελάτος.

82΄ΔΟΚΑΡΙ: Σουτ του Χαντί απόκρουση Ψαρρά, η μπάλα χτυπά και στο οριζόντιο δοκάρι, νέο σουτ με προβολή του Αλεξόπουλου η μπάλα περνά άουτ.

86΄Σουτ του Καρακλάιτς από καλή θέση η μπάλα πέρασε άουτ.

87΄Ο Καρακλάιτς έστρωσε για τον Αλεξόπουλο ο επιθετικός της Παναχαϊκής καθυστέρησε με αποτέλεσμα να ανακοπεί από τον Νταμπίζα.

90΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Τζωρτζινάκης, έξω ο Σταθόπουλος.

Τελικό αποτέλεσμα Επισκοπή-Παναχαϊκή 0-0.

Κύριες και κύριοι, καλό σας βράδυ.

Διαιτητής είναι ο Φουστανάς (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Παγουρτζή (Πειραιά), Κορώνα (Πειραιά). Τέταρτος διαιτητής είναι ο Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κ. Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Πολίτης, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Παπαδόπουλος, Σκεντεράι, Κούτσιας, Βουκελάτος  (75΄Εμπουέλε), Αμπαφού (75΄Τσιλιεδάκης), Σταθόπουλος (90΄Τζωρτζινάκης), Αραμπατζής (46΄Κρίκλοου).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τριμμάτης, Τσακμάκης, Λαρρέα, Μπουρλάκης, Μυτίδης (46΄Αλεξόπουλος), Τσιάρας, Ν. Καρακλάιτς, Σίλβα (60΄Λινάρδος), Π. Καρακλάιτς (61΄Χαντί), Στεργίδης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement