Connect with us

Γυναίκα

Φορέματα για όλες!

Published

on

 

Αν και τα φορέματα αποτελούν κομμάτια που πρωταγωνιστούν όλο τον χρόνο, σίγουρα την άνοιξη και το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους.

Άνοιξη σημαίνει φόρεμα

Για πολλά fashion girls ανά τον κόσμο, άνοιξη σημαίνει αέρινα φορέματα, σε κάθε πιθανό χρώμα ή μοτίβο, σε κάθε πιθανό συνδυασμό. Άλλωστε, ένα εκλεπτυσμένο φόρεμα, αποτελεί από μόνο του ένα ολοκληρωμένο σύνολο -προσθέτετε ένα ζευγάρι sneakers ή ένα ζευγάρι πέδιλα, λίγα αξεσουάρ και είστε έτοιμη! Είτε στοχεύετε σε μια στιλάτη εμφάνιση στο γραφείο είτε σε μια βραδινή έξοδο που να συνδυάζει άνεση και φινέτσα, ένα κομψό φόρεμα σίγουρα αποτελεί την επιλογή που μπορείτε να κάνετε με κλειστά μάτια.

Με γαλλικό αέρα!

Αρκεί μια ματιά στις πασαρέλες των διασημότερων οίκων μόδας ή μια online βόλτα στους λογαριασμούς των πιο στιλάτων influencers ανά τον κόσμο, για να καταλήξετε στα φορέματα που θα σας απασχολήσουν την κάθε σεζόν. Κάπου εδώ, οι πάντα ανεπιτήδευτα σικ Γαλλίδες έρχονται για να σας υπενθυμίσουν ότι, δεν χρειάζεσαι πολλά για να είστε στιλιστικά ενήμερη! Από το κλασικό little black dress και τα ντελικάτα slip dresses, έως τα παιχνιδιάρικα καρό και τα κλασικά φλοράλ, οι Γαλλίδες θα γίνουν (και φέτος) η go-to έμπνευση που χρειάζεστε!

Ροή ειδήσεων

Advertisement