Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με τον Μητροπολίτη Πατρών συναντήθηκε η Άννα Μαστοράκου

Published

on

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Άννας Μαστοράκου με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών στο Επισκοπείο, όπου έγινε ανταλλαγή ευχών.

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τον κ. Χρυσόστομο για την άψογη στάση του όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας.

Η ίδια σε ανάρτησή της αναφέρει:

Σε εξαιρετικά εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μου, συνοδεία συνεργατών μου, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο στο Επισκοπείο, όπου έγινε ανταλλαγή ευχών μετά το Πάσχα. Τον ευχαρίστησα για την άψογη στάση του όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας COVID-19 και για τη γενικότερη στήριξη του στην Επιστήμη. Με ευχαρίστησε για τη διαμεσολάβησή μου σε περιπτώσεις άρνησης προσέλευσης ασθενών COVID στα Νοσοκομεία. Η αγαστή μας συνεργασία, χρονολογείται πέραν της 10ετίας και κρίνε-ται ως ιδιαίτερα εποικοδομητική σε κοινωνικό επίπεδο και σε θέματα που έχουν και ηθικές/θρησκευτικές προεκτάσεις. Εξέφρασα την άποψη ότι η Εκκλησία αποτελεί πυξίδα για την κοινωνία της χώρας μας, αλλά και της ομογένειας κατά τις περιόδους κρίσεων. Στο τέλος της συνάντησης, μας ξενάγησε στη χορεία των Μητροπολιτών της Πάτρας, που άφησαν το αποτύπωμά τους στην ιστορία της πόλης μας και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement