Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δικαίωση του Θεμιστοκλή-Ανδρέα Μπάκα για τις Φοιτητικές Εστίες του Πανεπιστημίου

Published

on

Οι επιεικώς απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στις Φοιτητικές Εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών, ένα σοβαρό πρόβλημα που ανέδειξε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής- Ανδρέας Μπάκας, μπήκαν πλέον στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Ενδεικτικό είναι το πρόσφατο, αποκαλυπτικό, δημοσίευμα της εφημερίδας «Γνώμη», που ήρθε να δικαιώσει τον Θεμιστοκλή-Ανδρέα Μπάκα, υπό την έννοια ότι θέτει επί τάπητος την αναγκαιότητα της ανακαίνισης των κτιριακών εγκαταστάσεων των Φοιτητικών Εστιών και της αναβάθμισης των συνθηκών διαβίωσης σε αυτές.
Υπενθυμίζεται ότι, επισκεπτόμενος πρόσφατα τις Φοιτητικές Εστίες, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας δήλωσε ότι αισθάνθηκε ντροπή από την εικόνα που αντίκρισε, επισημαίνοντας ότι θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις ώστε να αποκτήσουν ένα ανθρώπινο πρόσωπο, συμβατό με το σύγχρονο πνεύμα της εποχής μας.
Σημειώνεται, πάντως, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στη ΔΕΘ, το 2022, 8.150 νέες θέσεις Φοιτητικών Εστιών, μεταξύ άλλων, σε Αττική, Λάρισα και Κρήτη, αφήνοντας εκτός το Πανεπιστήμιο Πατρών και τιμωρώντας, για μια ακόμη φορά, τον αχαϊκό λαό για τις δημοκρατικές του πεποιθήσεις.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement