Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα δώσει Πανελλήνιες μέσα από τις φυλακές Μαλανδρίνου

Published

on

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά, πρόκειται να δώσει Πανελλήνιες και μάλιστα μέσα από τις φυλακές Μαλανδρίνου.

Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας, Κώστας Δούνας, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δήλωσε πως «θα λειτουργήσει εξεταστικό κέντρο μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κατάστημα κράτησης. Έγινε ύστερα από δική μας εισήγηση στο υπουργείο Παιδείας, η οποία έγινε αποδεκτή και όρισε το σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου ως εξεταστικό κέντρο».

«Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση οι μαθητές να δώσουν εξετάσεις με τους φυλακισμένους. Κάναμε, λοιπόν, εισήγηση για ένα επιπλέον εξεταστικό κέντρο. Θα διαγωνιστεί κανονικά στις ίδιες ημερομηνίες και ώρες, στα ίδια θέματα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, στην εκπομπή του Alpha μίλησε και ο δήμαρχος Δωρίδος, Γιώργος Καπετζώνης, ο οποίος είπε πως «έγινε, ευτυχώς, δεκτή η εισήγηση της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης. Λειτουργεί σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στις φυλακές τα τελευταία χρόνια, οπότε υπάρχει υποδομή, έστω και υποτυπώδης, για να δώσει εκεί εξετάσεις ο Αναγνωστόπουλος».

Ροή ειδήσεων

Advertisement