Connect with us

Παναχαϊκή

Με επιστροφές κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

 

Η Παναχαϊκή φιλοξενεί σήμερα (14:45) τον ΠΑΟ Ρουφ για την 22η αγωνιστική της Super League 2

Με αρκετές επιστροφές η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα για την 22η αγωνιστική της Super League 2 στο γήπεδο της Αγυιάς τον ΠΑΟ Ρουφ.

Ο νεαρός τεχνικός Γιάννης Βογιατζής είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στην αποστολή τον Λαρέα που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών, τον Στεργίδη αλλά και τον Τσακμάκη που επέστρεψε στον κοκκινόμαυρο στρατόπεδο. Αντίθετα στη διάθεσή του δεν θα έχει τον Λινάρδο που είναι τραυματίας.

Ωστόσο και σε αυτό το παιχνίδι ο Γιάννης Βογιατζής θα χρησιμοποιήσει τους νέους ποδοσφαιριστές όπως τον Λιοφάγο, Παπαχρονόπουλο και Στασινόπουλο καθώς έδειξαν ότι μπορούν να είναι υπολογίσιμοι. Εξάλλου η Παναχαϊκή πλέον δεν απειλείται καθώς κατέχει την 4η θέση στον βαθμολογικό πίνακα με 36 βαθμούς ενώ ο σημερινός αντίπαλος βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 8 βαθμούς. Η διαφορά δυναμικότητας είναι αρκετά μεγάλη και αναμένεται οι κοκκινόμαυροι να πετύχουν την 11η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Μετά τη χθεσινή προπόνηση ο Γιάννης Βογιατζής επέλεξε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Κολουβούρη, Μικέ, Σίλβα, Καρακλάιτς Ν., Λαρέα, Κοντοχρήστο, Μυτίδη, Κωνσταντακόπουλο, Κάρλος, Λιοφάγο, Παπαχρονόπουλο, Μπουρλάκη, Ρουγκάλα, Στασινόπουλο, Στεργίδη, Τοπάλ, Τσακμάκη, Χαντί, Ζυγκερίδη και Αντωνιάδη.

 

ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καλεί όλο τον κόσμο αλλά και τους φορείς στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ ενισχύοντας τον σύλλογο καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Καλό είναι λοιπόν όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια όταν βλέπουμε ότι η διοίκηση προσπαθεί να κρατήσει «ζωντανή» την Παναχαϊκή στην Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με αφορμή την εντός έδρας αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής με τον Π.Α.Ο. Ρουφ (29/4 – 14:45) ανακοινώνει τα εξής:

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Ντίνο Στάικο ο οποίος αγόρασε 50 εισιτήρια για το λόγο αυτό, ενώ είναι και ο μοναδικός από την πόλη που μέσω της εταιρείας του διαφημίζεται στην επίσημη εμφάνιση της Παναχαϊκής.

Καλούμε εκτός από τον κόσμο μας όλους τους φορείς της πόλης, όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν να έρθουν στο γήπεδο ή να αγοράσουν εισιτήρια και να στηρίξουν αυτό το σκοπό τόσο στο ματς του Σαββάτου (29/4) με τον ΠΑΟ Ρουφ όσο και στο επόμενο εντός έδρας με την Προοδευτική (7/5).

 

ΑΧΑΙΟΙ 3: Θα αγοράσουν 20 εισιτήρια 

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναχαϊκής Αχαιοί 3 ανακοινώνει ότι θα προβεί, για τον αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ, στην αγορά 20 εισιτηρίων των 10€ για την οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το συμβολικό ποσό των 200€ είναι ένα μικρό ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας. Μια πόλη μια ιστορία μια ομάδα.

 

 

*Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ανδρικόπουλος από τον σύνδεσμο των Κυκλάδων με βοηθούς τους Καλή, Γουρνιά από την Ανατ. Αττική.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα με τους διαιτητές:

ΑΕΚ Β-ΟΦ Ιεράπετρας, Γιούργας (Κέρκυρας)

Ολυμπιακός Β-Καλλιθέα, Κουκουράκης (Χανίων)

ΠΑΕ Χανιά-Αιγάλεω, Δραγάτης (Ανατ. Αττικής)

Επισκοπή-Ηλιούπολη, Χρονάς (Αχαΐας)

Καλαμάτα-Απόλλων Σμύρνης, Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Ρεπό: Κηφισιά.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement