Connect with us

Ερασιτεχνικό

PLAY OFF- Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Κρίνονται όλα στις σημερινές ρεβάνς

Published

on

 

Σήμερα θα διεξαχθούν οι ρεβάνς των ημιτελικών αγώνων για την άνοδο στη Γ’ Εθνική με τη Θύελλα Πατρών να υποδέχεται στο «Φ. Αραβαντινός» στις 5 μ.μ. τον Παναιγιάλειο και τον Άρη Πατρών λίγο αργότερα (7:30 μ.μ.) τον Πανμοβριακό στα Προσφυγικά.

Η Θύελλα Πατρών που έχει να ηττηθεί από πέρυσι με αντίπαλο το ΑΠΣ Πάτραι έχοντας μόλις μια ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα με τον Αστέρα Μιντιλογλίου υποδέχεται στο «Φ. Αραβαντινός» τον Παναιγιάλειο στη ρεβάνς του 1-1.

Το συγκρότημα του Σάκη Πεφάνη θέλει τη νίκη αλλά και την πρόκριση απέναντι στον Παναιγιάλειο. Το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο δεν είναι όμως η Θύελλα Πατρών φέτος έχει δείξει ότι έχει μια καλή ομάδα με συμπαγή άμυνα.

Μην ξεχνάμε ότι η Θύελλα Πατρών ακόμα και με ισοπαλία παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό έχοντας το πλεονέκτημα της πρώτης θέσης που κατέκτησε στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας στον Α’ όμιλο.

Την αναμέτρηση θα ορίστηκε να διευθύνει η Ελένη Αντωνίου με βοηθούς τους Άγγελο Καρρά και Θεόφιλο Τραγουλιά.

Αργότερα και συγκεκριμένα στις 7:30 μ.μ. ο Άρης Πατρών υποδέχεται στα Προσφυγικά τον Πανμοβριακό Ριόλου με στόχο να ανατρέψει την ήττα του πρώτου παιχνιδιού (2-1). Οι ερυθρόλευκοι ζητούν μόνο νίκη με οποιοδήποτε σκορ καθώς δεν μετράνε τα συνολικά τέρματα. Κι εδώ ο Άρης έχει το πλεονέκτημα της πρώτης θέσης που κατέκτησε στον Β’ όμιλο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Μιχάλη Κακαφώνη και Παναγιώτη Ζούλη.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement