Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ευσταθία Γιαννιά: “Γιατί στηρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη”

Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Πάτρα, η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Ευσταθία Γιαννιά δήλωσε:

Published

on

«Η Αχαΐα υποδέχεται την Παρασκευή 5 Μαΐου τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη εν όψει των κρίσιμων εκλογών της 21ης Μαΐου. Η Νέα Δημοκρατία ζητά και από το λαό της Αχαΐας να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στην παράταξη που κράτησε ενωμένη και όρθια την κοινωνία και την ελληνική οικονομία, ξεπερνώντας πρωτοφανείς, εξωγενείς κρίσεις και μεγάλες δυσκολίες, όπως η προσφυγική εισβολή στον Έβρο, η πανδημία, οι συνεχείς προκλήσεις της Τουρκίας, η εισαγόμενη κρίση ακρίβειας, ως αποτέλεσμα του πολέμου της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Το 2019 οι πολίτες με την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έκαναν μια Συμφωνία Αλήθειας, η οποία τηρήθηκε στο ακέραιο, καθώς στη διάρκεια της τετραετίας υλοποιήθηκε το σύνολο του προεκλογικού της προγράμματος.

Μεταξύ άλλων, έγινε αύξηση μισθών κατά 20%, μειώθηκε ο ΕΝΦΙΑ κατά 35%, μειώθηκαν φορολογικοί και ασφαλιστικοί συντελεστών, καταργήθηκε η εισφορά αλληλεγγύης, μειώθηκαν οι φορολογικοί συντελεστές  στα αγροτικά σχήματα και στους νέους επιχειρηματίες, αυξήθηκαν οι συντάξεις κατά 8%, ανεστάλη ο ΦΠΑ στις νέες επιχειρήσεις, αποκαταστάθηκαν πάρα πολλές αδικίες.

Σταθερά, τολμηρά πάμε μπροστά  με ξεκάθαρο σχέδιο για την Ελλάδα του 2027, το οποίο δίνει έμφαση σε όλους τους τομείς, όπου η χώρα μας έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Πέρα όμως, απ’ όλα όσα έγιναν κι όσα πρόκειται να γίνουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης

έχει επενδύσει στην πολιτική αξιοπιστία, ενώ διαθέτει και την εμπειρία μιας δοκιμασμένης κυβέρνησης.

Η αγωνία των πολιτών της Αχαΐας, με τους οποίους συνομιλώ καθημερινά, είναι να μην έχουμε οπισθοδρόμηση. Πρωτογενής τομέας, υγεία, τουρισμός και υποδομές, πανεπιστημιακά και ερευνητικά ιδρύματα, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης για το νομό μας και προς αυτή την κατεύθυνση, ο Πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τις λεπτομέρειες του προγράμματος της Ν.Δ. για την περιοχή μας.

Όλοι μαζί, εδώ από την Αχαΐα στέλνουμε μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας στις εκλογές στις 21 Μαΐου, για να έχει ο τόπος μας μέλλον και να παραμείνει σε πορεία ανάπτυξης, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να παραμείνουν εδώ και να δημιουργήσουν».

Ροή ειδήσεων

Advertisement