Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Γ. Τσίρης στις υγειονομικές μονάδες

Published

on

 

Ο υπoψήφιος  βουλευτής της Ν.Δ. Αχαΐας Γεώργιος Τσίρης, επισκέφθηκε το ΠΓΝΠ Ρίου και το Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας , όπου συναντήθηκε με τους Διοικητές   Δημήτριο Μπάκο και Ηλία Θεοδωρόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ των νοσοκομείων.

Κοινή συνισταμένη,  η ανάγκη για αξιοποίηση όλου του ανθρώπινου δυναμικού στον χώρο της υγείας, αλλά και η στήριξή του και υλική και ηθική ενδυνάμωση του. Άκουσε και κατέγραψε όλα τα ζητήματα που του έθεσαν και οι Πρόεδροι των Σωματείων εργαζομένων Ρίου και Αγίου Ανδρέα, Νίκου Ηλιόπουλου και Χαρίκλειας Αβραμοπούλου Διευθύντριας Νοσηλευτικής υπηρεσίας. Νωρίτερα, πήγε στην  6η ΥΠΕ και συναντήθηκε με τον Διοικητή, Ιωάννη Καρβέλη και τον Υποδιοικητή, Παναγιώτη Μάλλιο.

«Ο συντονισμός και η διαρκής παρέμβαση για εξεύρεση λύσεων τόσο στα προβλήματα του ιατρικού προσωπικού και στον εξοπλισμό των Νοσοκομείων ήταν και παραμένει υποδειγματικός. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ακούσουμε και να τους ευχαριστήσουμε καθώς το έργο που παρέχουν είναι πολύτιμο και ουσιαστικό», ανέφερε ο κ. Τσίρης

Ροή ειδήσεων

Advertisement