Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Οι πολίτες να κρίνουν και να συγκρίνουν» τονίζει στις περιοδείες της η Αθηνά Τραχήλη

Published

on

«Η πρόταση πρόσκληση-πρόκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα κόμματα να καταθέσουν τα προγράμματά τους στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ή στην Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να κοστολογηθούν, είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Γιατί στην Ελλάδα δεν μπορεί ο καθένας ανεύθυνα να υπόσχεται τα πάντα στους πάντες, χωρίς να έχει ο ελληνικός λαός την πλήρη κοστολόγηση αυτού που εμφανίζεται ως κυβερνητικό πρόγραμμα».

Τα παραπάνω τονίζει σε περιοδείες και συναντήσεις με πολίτες η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αθηνά Τραχήλη.

Η κυρία Τραχήλη σημειώνει επίσης, ότι «λίγες μέρες πριν τις εκλογές, καλό είναι οι πολίτες νηφάλια να κρίνουν και να συγκρίνουν και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Εγώ χαίρομαι διότι σε αυτή την αναμέτρηση, παρά την απόπειρα δηλητηρίασης της κοινής γνώμης με ένα τοξικό κλίμα δεν περνάει αυτό. Περιοδεύοντας και στα χωριά της Αχαϊας, ακούω τους ανθρώπους με διάθεση να ρωτούν περισσότερο, να εμβαθύνουν σε πτυχές του προγράμματος της ΝΔ. Δεν έχουμε πια τα γαλάζια και τα πράσινα καφενεία των προηγούμενων δεκαετιών, δεν υπάρχουν οι εντάσεις. Νομίζω ότι προσερχόμαστε σε μία κανονικότητα σε αυτές τις εκλογές και το μείζον και το σημαντικό είναι να αντιληφθούν όλοι πόσο κρίσιμη είναι η εκλογική αναμέτρηση, η πρώτη εκλογική αναμέτρηση, που γίνεται με συνθήκες απλής αναλογικής».

ΑΥΡΙΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Στο μεταξύ, αύριο στις 19.30 στο ξενοδοχείο “My Way” θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της κυρίας Τραχήλη στην Πάτρα.

Η υποψήφια βουλευτής θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματος για την Αχαΐα, θα αναφερθεί στο διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής και θα εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ζητά την προσωπική ψήφο των πολιτών.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement